Ηλεία: Ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ Ανδραβίδας

Ηλεία: Ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ Ανδραβίδας

1500 ευρώ ήταν η λεία της ένοπλης ληστείας, που σημειώθηκε νωρίς το πρωί, στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, στην Ανδραβίδα της Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο νεαροί άνδρες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισέβαλαν στο υποκατάστημα και κατευθύνθηκαν αμέσως προς τον ταμία. Στη συνέχεια, με την απειλή ενός κυνηγετικού όπλου, ζήτησαν από τον ταμία να τους δώσει τα χρήματα που υπήρχαν. Όμως, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ταμίας είπε στους ληστές ότι το χρηματοκιβώτιο είναι κλειστό και υπάρχει χρονοκαθυστέρηση μέχρι να ανοίξει. 

Τότε οι δράστες, πάντα με την απειλή του όπλου, πήραν όσα χρήματα βρήκαν εκτός χρηματοκιβωτίου, δηλαδή περίπου 1.500 ευρώ και έφυγαν. Έξω από το υποκατάστημα επιβιβάστηκαν σε όχημα όπου τους περίμενε ένας τρίτος συνεργός τους, και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι πινακίδες κυκλοφορίας του ΙΧ ανήκουν σε αυτοκίνητο που είχε κλαπεί από περιοχή της Πάτρας. Αμέσως μετά τη ληστεία, υπήρξε κινητοποίηση της αστυνομίας τόσο στην Ηλεία, όσο και στην Αχαΐα για τον εντοπισμό των δραστών.

Πάντως, το τοπικό site ilialive.gr  μεταδίδει ότι οι δύο δράστες ήταν χωρίς κουκούλα, μπήκαν μέσα στο ταχυδρομείο με κοντόκαννη καραμπίνα και απείλησαν τις δύο γυναίκες που εργάζονται εκεί. Περιπολικό της αστυνομίας κινήθηκε άμεσα στο σημείο και οι δράστες για λίγο απείλησαν ότι θα σκοτώσουν τις δύο γυναίκες που κράτησαν ομήρους. Το περιπολικό, σύμφωνα με πληροφορίες, υποχώρησε, οι δράστες έφυγαν από το κατάστημα και τράπηκαν σε φυγή.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter