Ηλεία: Εξευτελισμός της δημοσιογραφίας μέσα από την ηλεκτρονική έκδοση της «Πρώτης»

Ηλεία: Εξευτελισμός της δημοσιογραφίας μέσα από την ηλεκτρονική έκδοση της «Πρώτης»

Ο εκδότης, ο διευθυντής, ο αρχισυντάκτης και οι δημοσιογράφοι στην εφημερίδα, αφού απέκρυψαν η υποβάθμισαν επιμελώς τις τελευταίες αποκαλύψεις του Τύπου σε Ελλάδα και εξωτερικό για το «παρακράτος» των παρακολουθήσεων πολιτικών προσώπων, νυν υπουργών, ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών, έβγαλαν την Πέμπτη ως «αποκλειστικό» θέμα την ιατρική περιπέτεια ενός 30χρονου άνδρα.

Με ένα εμετικό ανυπόγραφο κείμενο η εφημερίδα της Ηλείας χωρίς καμία αναστολή μας ενημερώνει τους αναγνώστες της και για άλλα παρόμοια περιστατικά στην περιοχή, ενώ εύχεται ταχεία ανάρρωση και περαστικά στον 30χρονο!

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αποτελεί ντροπή για την δημοσιογραφία στην Ηλεία ενώ θέτει και σοβαρά ζητήματα ιατρικού απορρήτου στην «γαλάζια» διοίκηση του νοσοκομείου Πύργου καθώς η διαρροή της «αποκλειστικής» είδησης προφανώς και έγινε από το ιατρικό η νοσηλευτικό προσωπικό του.

Αν υπάρχει η στοιχειώδης δημοσιογραφική αξιοπρέπεια στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΠΗΝ θα πρέπει να καλέσει άμεσα σε απολογία τους «συναδέλφους» της εφημερίδας ΠΡΩΤΗ Ηλείας που συνέταξαν η ενέκριναν προς δημοσίευση το εμετικό κείμενο δίνοντάς του μάλιστα τον χαρακτήρα του… αποκλειστικού.

Δημοσιεύματα σαν αυτό, δείχνουν για πολλοστή φορά ότι από τον απόπατο της δημοσιογραφίας στην Ηλεία αναδύεται ανυπόφορη μπόχα… σε όλα τα επίπεδα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter