Ηλεία: Κανένα ενεργό μέτωπο στη Φρίξα – Στο εισαγγελέα ο 46χρονος που συνελήφθη

Ηλεία: Κανένα ενεργό μέτωπο στη Φρίξα – Στο εισαγγελέα ο 46χρονος που συνελήφθη

Έντονη η παρουσία των πυροσβεστικών δυνάμεων στην περιοχή υπό τον φόβο αναζωπυρώσεων

Δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο φωτιάς στην περιοχή της Φρίξας στην Ηλεία, αλλά εξακολουθούν να επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, προκειμένου να προλάβουν αναζωπυρώσεις.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, 76 πυροσβέστες με 36 οχήματα κι ένα πεζοπόρο τμήμα με 11 άτομα βρίσκονταν στο σημείο, ενώ θα εξακολουθούν να επιχειρούν και σήμερα, μέχρι να γίνει πλήρης κατάσβεση.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το σήμερα το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας ένας 46χρονος αλλοδαπός, ο οποίος, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, φέρεται ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς από αμέλεια σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Φρίξα του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Ο 46χρονος αλλοδαπός συνελήφθη στην περιοχή της Φρίξας, για το αδίκημα του εμπρησμού από αμέλεια.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, ο 46χρονος Α.Β. του Κ. συνελήφθη σήμερα από τους ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς από αμέλεια σε αγροτοδασική έκταση στη Φρίξα. Ο 46χρονος θα οδηγηθεί το πρωί της Τρίτης ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.



Πηγή φωτογραφιών ilialive.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter