Ηλεία: Οργή για τα «παιχνίδια θανάτου» της ΝΔ στον δρόμο καρμανιόλα Πατρών – Πύργου (Video)

Ηλεία: Οργή για τα «παιχνίδια θανάτου» της ΝΔ στον δρόμο καρμανιόλα Πατρών – Πύργου (Video)

Κατάληψη της Εθνικής Οδού από αγανακτισμένους πολίτες – φορείς και μαθητές.

Σε συμβολικό αποκλεισμό της εθνικής οδού – καρμανιόλας Πατρών – Πύργου προχώρησαν σήμερα οι κάτοικοι και οι φορείς της πεδινής Ηλείας μετά από το κάλεσμα της δημοτικής Αρχής Ανδραβίδας Κυλλήνης, με αφορμή τον τραγικό θάνατο προχθές των δύο εκπαιδευτικών που εργάζονταν στο Γενικό Λύκειο Λεχαινών.

Την ώρα της νεκρώσιμης ακολουθίας των δύο άτυχων συνανθρώπων μας εκατοντάδες κάτοικοι , εκπρόσωποι φορέων και μαθητές του Λυκείου Λεχαινών , απέκλεισαν την εθνική οδό με σκοπό να στείλουν ένα πρώτο ηχηρό μήνυμα στην Πολιτεία ότι θα πρέπει να τεθεί σε άμεση προτεραιότητα η κατασκευή του δρόμου – καρμανιόλα την οποία ακύρωσε με συνοπτικές διαδικασίες ο νέος υπουργός μεταφορών – υποδομών της κυβέρνησης ΝΔ . Κ. Καραμανλής.

Σε δηλώσεις του προς τα ΜΜΕ ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Γιάννης Λέτζας και έχοντας στο πλευρό του όλους τους δημάρχους της Ηλείας ανέφερε ότι η σημερινή είναι η πρώτη από τις ενέργειες που θα πραγματοποιήσει ο δήμος για να κατανοήσουν οι «υπεύθυνοι» ότι το έργο της κατασκευής του δρόμου – καρμανιόλα θα πρέπει να υλοποιηθεί άμεσα.

«Δεν ζητάμε, απαιτούμε. Κάποια στιγμή τα ψέματα πρέπει να τελειώσουν. Δεν ζητάμε, απαιτούμε να κατασκευαστεί και να ολοκληρωθεί ο δρόμος. Δεν μας νοιάζει και δεν μας αφορά εάν θα γίνει με μία ή πέντε εργολαβίες, το μόνο που μας νοιάζει είναι πως το έργο θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει… χθες. Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης έχει πληρώσει βαρύ τίμημα σε αυτό τον δρόμο. Πρέπει να είμαστε ο Δήμος με τα περισσότερα θύματα.. Δεν μπορεί να φεύγουν άνθρωποι για της δουλειά τους κάθε πρωί και να μην ξέρουν εάν θα γυρίσουν σπίτι. Μιλάμε για έναν δρόμο που βάσει μελετών είναι ο δρόμος με τη μεγαλύτερη συχνότητα θανατηφόρων ατυχημάτων στην Ελλάδα».

Πηγή: Apokalypseis.com

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter