Ηλεία: Πολυετής κάθειρξη και στο Εφετείο για τον ηλικιωμένο που ασελγούσε σε ανήλικη

Ηλεία: Πολυετής κάθειρξη και στο Εφετείο για τον ηλικιωμένο που ασελγούσε σε ανήλικη

Καταδίκη εκ νέου από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών για ηλικιωμένο που είχε ασελγήσει εις βάρος ανήλικης, όταν εκείνη ήταν 9 ετών.

Ο εν λόγω άνδρας καταδικάστηκε σε 16 έτη από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών. Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε στον δράστη κανένα ελαφρυντικό. Πρωτόδικα του είχε επιβληθεί ποινή καθείρξεως 21 ετών.

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί μετά από καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Όλη τη φρίκη που έζησε η ανήλικη αποκαλύφθηκε στους κοινωνικούς λειτουργούς του οργανισμού οι οποίοι  κατέθεσαν ως μάρτυρες στην υπόθεση.

Η Εισαγγελέας της έδρας πρότεινε επίσης την ενοχή του κατηγορούμενου  λέγοντας στην αγόρευσή της μεταξύ άλλων πως «η ανήλικη ήταν ανήσυχη και φοβισμένη όταν εκμυστηρεύτηκε τα όσα είχε υποστεί και όταν έμαθε για τη σύλληψή του ένοιωσε ανακούφιση».

Ομόφωνη ήταν η δικαστική απόφαση του εφετείου που κήρυξε τον κατηγορούμενο ένοχο για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης σε βάρος ανηλίκου κάτω των 12 ετών και που είναι ανίκανο να αντισταθεί.  Ο κατηγορούμενος είναι άνω των 65 ετών έχει ήδη εκτίσει τα 2/5 της ποινής του καθώς βρίσκεται εδώ και πέντε χρόνια στη φυλακή και αναμένεται να αποφυλακιστεί άμεσα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter