Ηλεία: Πυροφυλάκιο με ξαπλώστρες θαλάσσης, ψησταριά, μπύρες και σκουπίδια! (Photos)

Ηλεία: Πυροφυλάκιο με ξαπλώστρες θαλάσσης, ψησταριά, μπύρες και σκουπίδια! (Photos)

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία σχετικά με τον τρόπο που αντιλαμβάνονται ορισμένοι, την πρόληψη, την επιτήρηση και την αποτροπή των πυρκαγιών στην Ηλεία, προέβη σήμερα στο www.apokalyspeis.com ενεργός πολίτης από την Αμαλιάδα που ζήτησε για ευνόητους λόγους να τηρηθεί η ανωνυμία του.

Ο πολίτης προσκομίζοντας το σχετικό φωτογραφικό υλικό που είναι και αδιάψευστος μάρτυρας της καταγγελίας του, ανέφερε ότι την ώρα που καιγόταν χθες το απόγευμα η περιοχή Γερακίου και Δαφνιώτισσας στην Ηλεία, το πυροφυλάκιο που εποπτεύει το δάσος της Δαφνιώτισσας στην Αμαλιάδα, εμφάνιζε μια άκρως σουρεαλιστική , απαράδεκτη και ντροπιαστική εικόνα που είναι ενδεικτική του τρόπου που αντιμετωπίζεται από ορισμένους, η υπόθεση της πρόληψης των πυρκαγιών στην πυρόπληκτη Ηλεία.

Στις φωτογραφίες φαίνεται καθαρά ότι στο πυροφυλάκιο της Δαφνιώτισσας που θεωρητικά θα έπρεπε να λειτουργεί αυστηρά ως παρατηρητήριο, υπάρχουν ξαπλώστρες θαλάσσης, παλιά κρεβάτια, χαλασμένοι καναπέδες και μια ψησταριά (παρότι πρόκειται για δασική έκταση). Το πάζλ της απαράδεκτης εικόνας συμπληρώνουν οι πεταμένες στολές των εποχικών πυροσβεστών, τα εγκαταλελειμμένα κουτιά αναψυκτικών και μπύρας, σπασμένες καρέκλες και σκουπίδια, όλα μέσα σε προστατευόμενη δασική έκταση.

Όπως είπε στο www.apokalypseis.com ο ενεργός πολίτης, η απαράδεκτη εικόνα θα πρέπει να προβληματίσει άμεσα την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος και ειδικότερα την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας η οποία θεωρητικά είναι και η εποπτεύουσα Αρχή των πυροφυλακιων της ευρύτερης περιοχής όπου σημειώθηκαν τελευταία οι καταστροφικές πυρκαγιές στην δασική έκταση.

Πηγή: apokalypseis.com

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter