Ηλεία : Συγκινητικό μήνυμα αγάπης και βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας από Ιταλό επιχειρηματία

Ηλεία : Συγκινητικό μήνυμα αγάπης και βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας από Ιταλό επιχειρηματία

Συγκινητικό μήνυμα αγάπης και συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας που έχοντας χάσει τις δουλειές τους , κλεισμένοι μέσα στο σπίτι, βιώνουν την φτώχεια και το οικονομικό αδιέξοδο, έστειλε από την Ηλεία ένας Ιταλός επιχειρηματίας.

Ο Chirico Vincenzo ιδιοκτήτης της εταιρείας επεξεργασίας ζωικών υποπροϊόντων Fargeco Hellas ΕΠΕ που έχει έδρα στον δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης, με ανάρτησή του σήμερα στην ιστοσελίδα του στο facebook, ανακοίνωσε δημόσια ότι ο ίδιος και η εταιρεία του θα δώσει βοήθεια σε τρόφιμα σε οποιαδήποτε οικογένεια τα χρειάζεται.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε στο Facebook:

«Σε περίπτωση που δεν έχετε κάποια βοήθεια από κάποιον σε έλλειψη τροφίμων γράψτε μου ιδιωτικά ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ!!! Θα είναι χαρά μου να σας προσφέρω την βοήθειά μου σχετικά με τα τρόφιμα μέχρι εκεί που μπορώ αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζούμε όλοι μας. Όλα θα πάνε καλά.»

Η συγκινητική ενέργεια του Ιταλού επιχειρηματία Chirico Vincenzo, αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς από την πανδημία του κορονοϊού πλήττεται η χώρα του που θρηνεί αυτή την στιγμή χιλιάδες νεκρούς ενώ δύσκολες στιγμές βιώνουν και τα συγγενικά του πρόσωπα που παραμένουν αυτή την στιγμή στην Ιταλία.

«Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι σήμερα δεν έχουν σύνορα . Ζω καθημερινά μαζί σας όλο αυτό τα δράμα και την αγωνία των συνανθρώπων μας .Ξέρω πολύ καλά ότι κάποιοι δεν έχουν τα απαραίτητα για να ζήσουν την οικογένειά τους. Θέλω να δώσω την βοήθειά μου γιατί απλά έτσι λέει η καρδιά μου…» – ανέφερε στο www.apokalypseis.com ο Ιταλός επιχειρηματίας. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter