Ηλεία: Τοπικός δημοσιογράφος προσφέρει υπηρεσίες… οδηγού σε «γαλάζιο» δήμαρχο

Ηλεία: Τοπικός δημοσιογράφος προσφέρει υπηρεσίες… οδηγού σε «γαλάζιο» δήμαρχο

Δημοσιογράφος τοπικής εφημερίδας στην Ηλεία, προσφέρει με προκλητικό τρόπο υπηρεσίες οδηγού, στον «γαλάζιο» δήμαρχο του δήμου Πηνειού Ηλείας και πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Μαρίνο!

Το πρωτοφανές περιστατικό κατήγγειλε δημόσια σήμερα στην εκπομπή «Αποκαλύψεις» του δημοσιογράφου Μάκη Νοδάρου στο Ionion Fm, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Διονύσης Γεωργόπουλος.

Η καταγγελία του κ. Γεωργόπουλου προκαλεί εύλογα ερωτηματικά για τον τρόπο που διαχειρίζεται την δημοτική περιουσία ο κ. Μαρίνος ενώ σοβαρά ερωτηματικά δεοντολογίας προκύπτουν και για τον δημοσιογράφο – οδηγό , ο οποίος μάλιστα – όπως κατήγγειλε ο κ. Γεωργόπουλος – είχε το θράσος να τον μηνύσει επειδή τόλμησε να καταγγείλει και να αναδείξει το όλο θέμα.

«Ο δημοσιογράφος τοπικής εφημερίδας που οδηγούσε το αυτοκίνητο του δημάρχου Πηνειού μου έκανε μήνυση επειδή καυτηρίασα και αποκάλυψα το θέμα. Το συγκεκριμένο άτομο θα πάρει την απάντηση που πρέπει στην Ελληνική Δικαιοσύνη όταν έρθει η ώρα εκδίκασης της υπόθεσης. Βέβαια είναι λυπηρό μια ιστορική εφημερίδα της Ηλείας να δέχεται τις πράξεις του που προφανώς ζημιώνουν ηθικά την εφημερίδα. Αν και πιστεύω ότι όλα έγινα χωρίς να έχει ενημέρωση ο εκδότης» – ανέφερε στις «Αποκαλύψεις» του Ionion Fm ο Γεωργόπουλος και πρόσθεσε:

«Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος εθεάθη στην περιοχή του δημοτικού διαμερίσματος Τραγανού να οδηγεί πριν από μήνες το αυτοκίνητο το δημάρχου, με τον ίδιο τον δήμαρχο μέσα στο όχημα και με άλλα άτομα . Ο ίδιος δημοσιογράφος μετακινείται μάλιστα και ως επιβάτης με το ίδιο αυτοκίνητο προκειμένου να κάνει ρεπορτάζ… Αυτά τα πράγματα είναι πρωτοφανή και απαράδεκτα. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Όλοι βλέπουν ότι το όχημα του δημάρχου που πάει τα βράδια στις ταβέρνες της περιοχής ενώ χρησιμοποιούνται ως οδηγοί διάφορα πρόσωπα που δεν έχουν καμία σχέση με την δημοτική Αρχή του δήμου Πηνειού! Για όλα υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι και θα κληθούν να καταθέσουν όταν έρθει η ώρα την προσωπική τους μαρτυρία»

Κεράσματα με χρήματα του δήμου

Ο κ. Γεωργόπουλος κατήγγειλε επίσης δημόσια ότι ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος χρεώνει στον δήμο τα κεράσματα που κάνει ο ίδιος σε πολίτες…
«Ο κ. Μαρίνος χρεώνει επίσης στον δήμο τα δικά του τα κεράσματα στους πολίτες. Αυτό μπορεί να είναι νόμιμο… δεν είναι όμως ηθικό. Γλυκά, πορτοκαλάδες, καφέδες… Γράφει στα δικαιολογητικά «αναλώσιμα» 700 ευρώ… και τα πληρώνει όλα ο δήμος. Όλα είναι αναρτημένα στη Διαύγεια… και προκαλούν προβληματισμό» – ανέφερε ο κ. Γεωργόπουλος.

Πηγή: apokalypseis.com 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter