Ηλεία: Χρυσαυγίτης δημοτικός σύμβουλος σε σχολική επιτροπή του Δήμου Πύργου

Ηλεία: Χρυσαυγίτης δημοτικός σύμβουλος σε σχολική επιτροπή του Δήμου Πύργου

Τον χρυσαυγίτη δημοτικό σύμβουλο, υμνητή της χούντας των συνταγματαρχών Ανδρέα Δημητρόπουλο, τοποθέτησαν πρόσφατα, ως μέλος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Δήμο Πύργου Ηλείας τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου.

Η τροποποίηση για την συγκρότηση της Σχολικής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2020, δηλαδή μία μόλις εβδομάδα πριν την απόφαση του δικαστηρίου που έκρινε ομόφωνα ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί εγκληματική ομάδα. 

Δείτε το έγγραφο εδώ

Το παράδοξο είναι ότι ουδείς από τους δημοτικούς συμβούλους του δήμου Πύργου που συμμετείχαν στην συγκεκριμένη συνεδρίαση δεν αντέδρασε ενώ δεν υπήρξε καμία απολύτως αντίδραση ούτε από τα μέλη που συμμετέχουν στην συγκεκριμένη επιτροπή δίπλα από τον χρυσαυγίτη δημοτικό σύμβουλο . Σύμφωνα με πληροφορίες η τοποθέτησή στην επιτροπή του συγκεκριμένου προσώπου που είναι επικεφαλής της παράταξης «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ» έγινε μετά από πρόταση της αντιπολίτευσης!

Ερωτηματικά επίσης προκαλεί η στάση του διευθυντή του 2ου ΕΠΑΛ Πύργου καθώς και του διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Πύργου οι οποίοι συμμετέχουν – όπως φαίνεται από το έγγραφο που είναι αναρτημένο στην Διαύγεια – στην Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μαζί με τον χρυσαυγίτη δημοτικό σύμβουλο!

Πηγές από τον Δήμο Πύργου ανέφεραν στην ιστοσελίδα apokalypseis.com ότι άμεσα θα επιληφθεί του θέματος το γραφείο του δημάρχου Τάκη Αντωνακόπουλου.

Όπως έγινε γνωστό η παράταξη που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ στον δήμο Πύργου, έστειλε σήμερα έγγραφο προς γγ της Αποκεντρωμένης ζητώντας την άμεση απομάκρυνση του συγκεκριμένου προσώπου από το δημοτικό συμβούλιο. 

πηγή: apokalypseis.com

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter