Άθλιο παιχνίδι

Ηλεία: Υποχείριο του έκπτωτου δημάρχου Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλου, Τύπος και θεσμικοί παράγοντες της Ηλείας (Photos)

Μετείχε σε «εκδήλωση – φιέστα» μαζί τους, ενώ ο ίδιος στερείται με δικαστική απόφαση τα πολιτικά του δικαιώματα, από τις αρχές του 2018…

Άθλιο παιχνίδι με την αγωνία των πολιτών της Ηλείας που έχουν «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια στις Τράπεζες, συνεχίζει τα παίζει ο έκπτωτος τέως δήμαρχος της Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος με την βοήθεια του τοπικού Τύπου και παραγόντων του νομού.

Χθες ξεπερνώντας κάθε όριο προκλητικότητας, σε σχετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον συνεδριακό χώρο του διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, καθήμενος δίπλα από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηλείας Κώστα Νικολούτσου και χωρίς να έχει καμία θεσμική ιδιότητα, συμμετείχε ενεργά σε συζήτηση, της δήθεν εξαγοράς των κόκκινων δανείων από εταιρεία ειδικού σκοπού που επιθυμεί να φτιάξει ο δήμος Ζαχάρως. Ενέργεια που όπως έχει αποκαλύψει το documentonews.gr έχει απορρίψει με την ΑΠ: 6748 / 1.2.2018 απόφασή του ο γ.γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου και Ιονίου Νικολάου Παπαθεοδώρου.

Στην «φιέστα» παρόντες ήσαν εκτός των άλλων, στελέχη και πολιτευτές της ΝΔ…

Ερωτηματικά προκαλεί η στάση στο όλο θέμα, τόσο του τοπικού Τύπου όσο και των θεσμικών παραγόντων της Ηλείας που με προκλητικό τρόπο συνεχίζουν να εμφανίζουν ως σωτήρα τον έκπτωτο δήμαρχο της Ζαχάρως, παραβλέποντας προκλητικά την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πατρών που τον Ιανουάριο του 2018 καταδίκασε σε 18 μήνες φυλάκισης για απιστία και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων τον επίδοξο «σωτήρα» της Ηλείας για την εμπλοκή του σε κομπίνα που αφορούσε την αγορά ενός απορριμματοφόρου…

Το Documento με ρεπορτάζ στις 14 Ιανουαρίου 2018 είχε αποκαλύψει με λεπτομέρειες την κοροϊδία του έκπτωτου δημάρχου της Ζαχάρως και των υποστηρικτών του σε βάρος των απελπισμένων και καταχρωμένων στις Τράπεζες συμπολιτών του.

Στο ρεπορτάζ είχε επισημανθεί μεταξύ άλλων ότι, το πρόσωπο που ως αυτοδιοικητικός παράγοντας καταδικάστηκε μαζί με άλλους, αμετάκλητα από την Δικαιοσύνη σε πολυετή φυλάκιση για τις ευθύνες και τις εγκληματικές του παραλείψεις που οδήγησαν στον φρικτό θάνατο μέσα στις φλόγες τον Αύγουστο του 2007 στην Ηλεία, δεκάδες συμπολίτες του και κατέστρεψε σχεδόν έναν ολόκληρο νομό, εμφανίζεται σήμερα ως «σωτήρας» των οικονομικά αδυνάτων και των υπερχρεωμένων στις τράπεζες πολιτών και επιχειρήσεων.

Πηγή: apokalypseis.com
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.