Ηλεκτρικά ποδήλατα για να κάνεις άνετος τις βόλτες σου στο κέντρο

Ηλεκτρικά ποδήλατα για να κάνεις άνετος τις βόλτες σου στο κέντρο

Η κίνηση στους δρόμους έχει φτάσει στο απροχώρητο. Το μποτιλιάρισμα είναι πλέον συνεχές, η ώρα που χρειάζεται να περάσεις στο αυτοκίνητο ακόμα και για τη μικρότερη απόσταση είναι εξωφρενική ενώ ακόμα κι όταν φτάσεις στον προορισμό σου, σειρά παίρνει ο… εφιάλτης του παρκαρίσματος. Πρόσθεσε σε αυτά τα γεμάτα κόσμο μέσα μεταφοράς και έκλεισες. Ε, λοιπόν όχι! Smart tech & gadgets έρχονται να δώσουν τη λύση για τις βόλτες και τις μετακινήσεις σου στο κέντρο. Πώς; Μα φυσικά με τα ηλεκτρικά ποδήλατα! Δες τα καλύτερα που θα βρεις στην αγορά, όπως στα συγκεντρώσαμε παρακάτω, και βόλταρε άνετος με ασφάλεια, ταχύτητα και στυλ.

Blaupunkt Carla 190

Με «όπλο» το συμπαγές, πτυσσόμενο design και τη στιβαρή του συναρμολόγηση, το Carla 190 της Blaupunkt είναι ένα ηλεκτρικό ποδήλατο που θα δώσει άλλη αίσθηση στις καθημερινές σου βόλτες. Έρχεται με αφαιρούμενη μπαταρία ιόντων λιθίου 36V/7,8Ah και κινητήρα χαμηλής συντήρησης 250 W, προσεγγίζοντας μέγιστη ταχύτητα 25 χλμ/ώρα και επιτυγχάνοντας αυτονομία που κυμαίνεται μεταξύ 50 και 70 χιλιομέτρων. Το βάρος του δεν ξεπερνά τα 13,8 κιλά, γεγονός που αν συνυπολογίσεις την τάχιστη διαδικασία αναδίπλωσης (απαιτούνται μόλις πέντε δευτερόλεπτα) το καθιστά πιθανότατα την πλέον ευέλικτη και ελαφριά λύση στην κατηγορία του. Σημείωσε ότι διαθέτει υπολογιστή ποδηλάτου με οθόνη LCD και φρένα Tektro V-Brake.

Urbanglide Bike-140

Ευέλικτο και οικονομικό, το Bike-140 της Urbanglide είναι μια άνετη και σύγχρονη λύση μετακίνησης στους γεμάτους κίνηση δρόμους της πόλης. Είναι εξοπλισμένο με πνευματικούς τροχούς (χωρίς σαμπρέλα και άρα μηδέν πιθανότητες κλαταρίσματος) με ανακλαστήρες για να μη λερώνεσαι, άνετη σέλα και εμπρός-πίσω δισκόφρενα για μία ασφαλή εμπειρία οδήγησης. Ενσωματώνει μπαταρία 36V/6Ah που φορτίζει σε πέντε ώρες του προσφέρει αυτονομία 18 χιλιομέτρων ενώ θα έχεις ανά πάσα στιγμή τον πλήρη έλεγχο -και- μέσα από το app της Urbanglide (το ποδήλατο συνδέεται με το κινητό σου μέσω Bluetooth ενώ υπάρχει και ειδική θήκη γι’ αυτό στο τιμόνι).

Blaupunkt Franzi 500

Ένα πτυσσόμενο ηλεκτρικό ποδήλατο κατασκευασμένο με γνώμονα τις απαιτήσεις των μετακινήσεων στην πόλη, το Franzi 500 της Blaupunkt θα κάνει τη ζωή σου ευκολότερη. Πρόκειται για μία εξαιρετικά μοντέρνα λύση που ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας κι ας χαρακτηρίζεται από ρετρό στοιχεία που του προσδίδουν έναν κλασικό αέρα. Ο προσαρμοσμένος στον μπροστινό τροχό ηλεκτροκινητήρας του χαρίζει μέγιστη ταχύτητα 25 χλμ/ώρα ενώ η μπαταρία λιθίου του αρκεί για να του προσφέρει εμβέλεια έως και 80 χιλιομέτρων. Το Franzi διαθέτει έξυπνο μηχανισμό αναδίπλωσης ενώ με βάρος που δεν ξεπερνά τα 22 κιλά -απόρροια του πλαισίου αλουμινίου- μεταφέρεται πανεύκολα.

Nilox DOC J1

Αρκετά οικονομικό και με χαριτωμένο design, το Nilox DOC J1 συνδυάζει τα κλασικά στοιχεία με τις καινοτόμες τεχνολογίες, προσφέροντας μία ξεκούραστη εμπειρία μετακίνησης. Η κίνηση υποβοηθιέται από ένα σύγχρονο ηλεκτρικό μοτέρ ισχύος 250 W που σε συνδυασμό με τη μπαταρία 36V/6A των 6000 mAh θα σου επιτρέψουν να πας όπου θες χωρίς κόπο. Η τελική του ταχύτητα είναι 25 χλμ/ώρα ενώ η εμβέλειά του 25 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση -για την οποία απαιτούνται γύρω στις τρεις ώρες. Το ηλεκτρικό ποδήλατο της Nilox διαθέτει τροχούς 20 ιντσών (με σαμπρέλα) και μπορεί να σηκώσει βάρος έως και 100 κιλά.

Ducati Scrambler SCRE-E

Το Scrambler SCRE-E είναι ένα από τα αρτιότερα μοντέλα ηλεκτρικών ποδηλάτων που υπάρχουν στην αγορά και, εδώ που τα λέμε, πώς θα μπορούσε να μην ήταν, όταν την κατασκευή του υπογράφει το κορυφαίο brand στον χώρο των μοτοσυκλετών, η Ducati; Με υπέροχο design και ασύλληπτη φινέτσα, το Scrambler SCRE-E διαθέτει μεγάλους τροχούς 20 x 4 ιντσών κατάλληλους ακόμα και για off-road καταστάσεις. Η μπαταρία των 374,4 Wh και το ισχυρό brushless μοτέρ των 250 W του χαρίζουν αυτονομία 70 χιλιομέτρων και τελική ταχύτητα 25 χλμ/ώρα. Με σκελετό και ζάντες αλουμινίου, η δε ποιότητά του είναι απλά το κάτι άλλο.

Blaupunkt ERL81

Τέλειο για εκείνους που μετακινούνται συχνά και πολύ και ως εκ τούτου αναζητούν μία οικονομική, αξιόπιστη αλλά και ευέλικτη πρόταση, το Blaupunkt ERL814 διαθέτει αναδιπλούμενο design και τροχούς 14 ιντσών. Ο κινητήρας 300 W και η μπαταρία των 10 Ah θα σε μεταφέρουν με ασφάλεια στον προορισμό σου, έχοντας τη δυνατότητα να «σηκώσουν» βάρος 100 κιλών σε δρόμο μέγιστης κλίσης 15ο και με τελική ταχύτητα 25 χλμ/ώρα. Χάρη στον έλεγχο ταχύτητας τριών επιπέδων θα έχεις τη δυνατότητα να προσαρμόσεις κατά βούληση την εκάστοτε διαδρομή σου ενώ το app E-Mobility έρχεται να ολοκληρώσει την όλη εμπειρία.

Turbo-X CT Pro

Απόλυτα προσιτό οικονομικά αλλά και φοβερά αξιόπιστο ως προς τη λειτουργία του, το Turbo-X CT Pro θα μεταμορφώσει τις καθημερινές μετακινήσεις σου. Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό ποδήλατο εξαιρετικά φιλικό τόσο προς εσένα, όσο και προς το περιβάλλον. Με συμπαγές μέγεθος και εξελιγμένο σχεδιασμό που του επιτρέπει να διπλώνει χωρίς καθόλου κόπο, ζυγίζει περί τα 18,5 κιλά για να το μεταφέρεις εύκολα μαζί σου όπου πας. Ο πανίσχυρος κινητήρας των 450 W του χαρίζει τελική ταχύτητα 25 χλμ/ώρα με τον οδηγό να έχει τον πλήρη έλεγχο χάρη στο σύστημα ελέγχου ταχύτητας τριών επιπέδων. Η μπαταρία του φορτίζει σε τρεις με τέσσερις ώρες.

Egoboo E-Fold

Με πρωτοποριακό design αλλά και σε εξαιρετική τιμή -που έχει ως αποτέλεσμα την επίτευξη μίας άριστης σχέσης τιμής/απόδοσης- το Egoboo E-Fold είναι ένα ηλεκτρικό ποδήλατο που θα σε μεταφέρει με ταχύτητα και ασφάλεια στον προορισμό σου. Σε ένα ουδέτερο γκρι/σκούρο μαύρο χρώμα με τροχούς διαμέτρου 20 ιντσών, έχει τη δυνατότητα να σηκώσει συνολικό βάρος 120 κιλών. Ο κινητήρας των 250 W είναι υπεύθυνος για τελικές ταχύτητες που φτάνουν και τα 25 χλμ/ώρα ενώ η αυτονομία των 35 χιλιομέτρων με μία φόρτιση της μπαταρίας 36V/7,8Ah είναι αρκετή για να σε καλύψει στα καθημερινά σου πηγαινέλα.

Xiaomi Mi QiCYCLE

Το Xiaomi Mi QiCYCLE είναι ένα πτυσσόμενο ποδήλατο κατάλληλο για τις βόλτες και τις… περιπέτειές σου στους δρόμους της πόλης. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμινίου, κάτι που κρατά το βάρος χαμηλά. Η τεχνολογία αισθητήρα ροπής TMM4 ανιχνεύει την πίεση που ασκούν τα πόδια στα πεντάλ, ρυθμίζοντας την ηλεκτρική ισχύ για μέγιστη επιτάχυνση. Με μπαταρία ιόντων λιθίου που του προσφέρει αυτονομία 45 χιλιομέτρων, θα απλοποιήσει τη ζωή σου με τις τέσσερις βοηθητικές του λειτουργίες (Fitness, Economic, Balance, Enhanced), ανάμεσα στις οποίες θα είσαι σε θέση να εναλλάσσεσαι με το πάτημα ενός κουμπιού.

Nilox DOC X7

Ό,τι πρέπει για διαδρομές εντός και εκτός πόλης, το Nilox DOC X7 υιοθετεί αεροδυναμικό, σπορ σχεδιασμό που κλέβει τις εντυπώσεις. Τα φαρδιά του λάστιχα (27,5 x 2,10 ίντσες) του επιτρέπουν να κινείται με άνεση σε κάθε είδους δρόμο χωρίς να χάνει την πρόσφυσή του. Τα δισκόφρενα Tektro και το κιβώτιο 21 ταχυτήτων εγγυώνται ασφαλή οδήγηση ενώ η μπαταρία LG 36V/8A και το ηλεκτρικό μοτέρ ισχύος 250 W του χαρίζουν τελική ταχύτητα 25 χλμ/ώρα και εμβέλεια που προσεγγίζει τα 45 χιλιόμετρα. Με πλαίσιο αλουμινίου που διατηρεί το βάρος σε χαμηλά επίπεδα, το DOC X7 έχει ακόμα εξοπλισμό φτερών, μπροστά και πίσω LED και αναπαυτική σέλα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter