Ηλεκτρικό scooter από τη Hyundai

Ηλεκτρικό scooter από τη Hyundai

Ηλεκτρικό scooter σκοπεύει να ενσωματώσει στα μελλοντικά οχήματά της η Hyundai, με αυτό να φορτίζεται αυτόματα, χρησιμοποιώντας ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται κατά την πορεία.

Το scooter διαθέτει πίσω κίνηση, μεγάλη μπαταρία λιθίου και κομψά εμπρός και πίσω φώτα. Η μεταφορά της κίνησης στο νέο μοντέλο του 2019 στον πίσω τροχό, αναβαθμίζει τη σταθερότητα, με το κέντρο βάρους να τοποθετείται στο πίσω μέρος. Επιπλέον, υπάρχει ανάρτηση στο εμπρός τμήμα, κάνοντας την οδήγηση πιο ασφαλή σε ανώμαλες επιφάνειες.

Η νέα έκδοση του ηλεκτρικού scooter διαθέτει μπαταρία λιθίου 10,5 Ah. Έτσι, αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 20 χ.α.ω. και επαρκεί για να τροφοδοτήσει το scooter για περίπου 20 χιλιόμετρα με μία φόρτιση.

Το δίκυκλο ζυγίζει περίπου 7,7 κιλά και ο συμπαγής σχεδιασμός του με 3πλή αναδίπλωση, το καθιστά ελαφρύτερο από οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο προϊόν. Επίσης, διαθέτει ψηφιακή οθόνη που δείχνει την κατάσταση της μπαταρίας και την ταχύτητα, ενώ αναφορικά με τη νυχτερινή οδήγηση, εφοδιάζεται με δύο προβολείς LED και δύο πίσω φανούς.

Μελλοντικά, ο Όμιλος σχεδιάζει να εγκαταστήσει ένα σύστημα πέδησης ανανεώσιμης ενέργειας για να αυξήσει την αυτονομία του κατά 7%.

Πηγή: Hyundai

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter