Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Hλεκτρονικό τσιγάρο εξερράγη δίπλα σε καρότσι μωρού! (video)

Σκηνές από μια απίστευτη στιγμή που μια μπαταρία ηλεκτρονικού τσιγάρου εξερράγη στην τσέπη του χρήστη, ελάχιστα εκατοστά από το καροτσάκι του μωρού, κατέγραψαν οι κάμερες ενός καταστήματος.

Το βίντεο καταγράφηκε μέσα στο εμπορικό κέντρο της Αγίας Τριάδας στο Leeds .

Την ώρα της έκρηξης όπως, βλέπετε και στα πλάνα, οι επισκέπτες του καταστήματος προσπάθησαν να φύγουν.

Ο ιδιοκτήτης του e-τσιγάρου έμεινε με ελαφρά τραύματα και απαιτείται θεραπεία πρώτων βοηθειών.

Η West Yorkshire ,Υπηρεσία Πυρόσβεσης και Διάσωσης, δήλωσε ότι η έκρηξη που σημειώθηκε όταν μια εφεδρική μπαταρία λιθίου-ιόντων στην τσέπη του άνδρα ήρθε σε επαφή με ένα άλλο στοιχείο μέταλλο, όπως κέρματα ή κλειδιά.

«Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε δει τους τραυματισμούς που προκαλούνται από μια μπαταρία ιόντων λιθίου έκρηξη, ενώ διεξάγονται στην τσέπη κάποιου» δήλωσε ο ερευνητής φωτιά Jamie Lister.

Ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη τον περασμένο μήνα, όταν ένας ιδιοκτήτης κλαμπ στη Γαλλία υπέστη εγκαύματα δευτέρου βαθμού μετά από e-τσιγάρο του, εξερράγη στην τσέπη του.

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.