Ηλεκτροπληξία η αιτία θανάτου του 9χρονου αγοριού στη Ζάκυνθο

Ηλεκτροπληξία η αιτία θανάτου του 9χρονου αγοριού στη Ζάκυνθο
Φωτογραφία αρχείου

Η αιτία θανάτου του 9χρονου αγοριού που έχασε τη ζωή του το βράδυ του Σαββάτου στο Τσιλιβή Ζακύνθου είναι η ηλεκτροπληξία, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ η ιατροδικαστής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, η οποία εξέτασε τη σορό του παιδιού.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο 9χρονος βρήκε τραγικό θάνατο καθώς χτυπήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα όταν κρύφτηκε από κεντρική μονάδα κλιματισμού ξενοδοχείου ενώ έπαιζε κρυφτό με τους φίλους του.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η σορός του παιδιού θα μεταφερθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Ελμπασάν της Αλβανίας, ενώ η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τετάρτης.

Παράλληλα, τη Δευτέρα αφέθηκαν ελεύθεροι τόσο ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, όσο και ο ηλεκτρολόγος με τον ψυκτικό της επιχείρησης, οι οποίοι συνελήφθησαν την Κυριακή κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Σύμφωνα με το πόρισμα των πραγματογνωμόνων, οι οποίοι εξέτασαν το σημείο του δυστυχήματος, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε διαρροή ρεύματος στις εξωτερικές μονάδες κλιματισμού του ξενοδοχείου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter