Ηλίας Γκιώνης: Δέχομαι απειλές…είμαι έγκλειστος σε ένα σπίτι για να μη με βρουν (Video)

Ηλίας Γκιώνης: Δέχομαι απειλές…είμαι έγκλειστος σε ένα σπίτι για να μη με βρουν (Video)

Ο Ηλίας Γκιώνης ανέβασε ένα συγκλονιστικό βίντεο, στο οποίο αναφέρει πως δέχεται απειλές για τη ζωή του, ύστερα από την δημοσιοποίηση της υπόθεσης του ομαδικού βιασμού της Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη. Ο ακτιβιστής, από την πρώτη στιγμή πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ της 24χρονης αποκαλύπτοντας πληροφορίες για τους φερόμενους βιαστές.

Στο βίντεο, που ακολουθεί, ο Ηλίας Γκιώνης κάνει λόγο για κυκλώματα μαστροπείας διακίνησης λευκής σαρκός, ναρκωτικών και όπλων σε Ελλάδα, Κύπρο, εξωτερικό, Ντουμπάι, στις περιοχές της Ρόδου, της Κρήτης, της Δράμας.

«Είμαι ο Ηλίας Γκιώνης, φαντάζομαι με όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες, έχετε ακούσει κάπως το όνομά μου. Έχετε μία άποψη για εμένα, είτε αυτή είναι θετική, είτε αρνητική. Κάνω αυτό το βίντεο γιατί έχω απελπιστεί. Έχω κουραστεί πάρα πολύ. Έχω κάνει μία έρευνα όσον αφορά στον βιασμό της κοπέλας στη Θεσσαλονίκη, της Γεωργίας Μπίκα και πως αυτή η έρευνα κατέληξε στην αποκάλυψη ενός κυκλώματος μαστροπείας, διακίνησης λευκής σαρκός, ναρκωτικών και όπλων σε Ελλάδα, Κύπρο, εξωτερικό, Ντουμπάι, στις περιοχές της Ρόδου, της Κρήτης, της Δράμας. Έχω μιλήσει με πάρα πολύ κόσμο και ουσιαστικά οι πληροφορίες μου έρχονται από θύματα που έχουν βιώσει εμπειρίες μέσα στο κύκλωμα και από κόσμο που γνωρίζει πληροφορίες, που τόσα χρόνια φοβόταν και τώρα βρήκε πάτημα με την έρευνά μου. Αυτός ο κόσμος θεωρεί ότι πρέπει να με βοηθήσει για να πολεμήσουμε το τεράστιο αυτό τέρας που έχουμε στη χώρα μας. Κάνω αυτό το βίντεο επειδή πιστεύω ότι θα πάει παντού. Ελπίζω να μην το κατεβάσουν. Ελπίζω να φτάσει όπου μπορεί να φτάσει. Ό,τι έχει γίνει μέχρι σήμερα, η έρευνα από τη δική μου πλευρά, έχει γίνει χάρη στη βοήθεια του κόσμου και ειδικά αυτών που ασχολούνται με τα social media».

Τι δήλωσε για την 24χρονη Γεωργία

«Εμένα η Γεωργία, η κοπέλα που βιάστηκε στη Θεσσαλονίκη με βρήκε μόνη της, μετά από τρεις μέρες, αφού είχα ξεκινήσει τη δικιά μου έρευνα. Μου ζήτησε να γίνουμε ομάδα, με εμπιστεύεται, την εμπιστεύομαι, δίνουμε ο ένας κουράγιο και δύναμη στον άλλον και αυτό που έχουμε αποφασίσει είναι ότι δεν μπορούμε να σταματήσουμε εδώ, γιατί αν σταματήσουμε αυτοί οι άνθρωποι θα μας βρούνε σε ένα δύο χρόνια από τώρα και μπορεί να μας αφαιρέσουν τη ζωή. Οπότε ή το πάμε μέχρι τέλους και όσα περισσότερα κεφάλια μπορούμε να τα βάλουμε φυλακή, να τα βάλουμε ή το αφήνουμε και κάποια στιγμή η ζωή μας θα έχει πρόβλημα. Έχουμε πει με τη Γεωργία ότι αυτό είναι κάτι παραπάνω από εμάς».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter