Ηλικιωμένος γατούλης υιοθετήθηκε και μπορεί να κοιμηθεί μόνο αν του κρατάν το «χέρι» (Photos)

Αυτός είναι ο Τζέημι. Ο Τζέημι είναι 13 χρονών και είναι γιαγιά. Όταν ο άνθρωπος που την φρόντιζε μπήκε σε οίκο ευγηρίας, ο ηλικιωμένος Τζέημι κατέληξε σε καταφύγιο σε κακή κατάσταση.

Είχε γρίπη, χαλασμένα δόντια και νεφρική ανεπάρκεια, αλλά το προσωπικό τον περιποιήθηκε όπως έπρεπε. Όμως, δεν πίστεψαν ότι θα βρεθεί κάποιος να υιοθετήσει έναν γερασμένο γάτο.

Και τότε εμφανίστηκε η νεαρή Σάρα. "Την πρώτη φορά που αντίκρισα τον Τζέημι, κοιμόταν. Έσκυψα πάνω του, τον ξύπνησα κι ήταν φανερό ότι θέλει χάδια. Κατάλαβα ότι θα με 'έσωζε' από τη μοναξιά μου, οπότε τον έσωσα κι εγώ".

Τώρα ο Τζέημι δε θέλει να μείνει στιγμή μόνος του, της "μιλάει" και την ακολουθεί παντού. 

Όμως το πιο εντυπωσιακό είναι πως ο Τζέημι δεν μπορεί να κοιμηθεί εάν η νέα του μαμά του αφήνει το "χέρι". "Ξυπνάει, μου νιαουρίζει, και γραπώνει ξανά το χέρι μου", τονίζει η Σάρα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.