Ηλιόλουστη η πρώτη εργάσιμη του 2017 – Αναλυτική πρόγνωση καιρού

Ηλιόλουστη η πρώτη εργάσιμη του 2017 – Αναλυτική πρόγνωση καιρού

Λαμπρό ήλιο περιμένουν για σήμερα οι μετεωρολόγοι με άνοδο της θερμοκρασίας που θα πιάσει διψήφια νούμερα. Καλός καιρός μέχρι την Πέμπτη, αλλά στα Θεοφάνεια, την Παρασκευή, αναμένεται νέα πτώση της θερμοκρασίας και θυελώδεις άνεμοι

Αναλυτικά

Στην Αττική, ήλιος, δυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος καιρός, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και το θερμόμετρο από 0 έως 11 βαθμούς.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, παγετός τη νύχτα και το πρωί και θερμοκρασία από μείον 8 έως 11 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπική συννεφιά με πιθανότητα βροχής στο νότιο Ιόνιο. Βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από μείον 6 έως 13 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και παγετό τη νύχτα και το πρωί. Ο υδράργυρος από μείον 6 έως 14 βαθμούς..

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές, δυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 3 έως 14 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, ήλιος με πρόσκαιρη συννεφιά και πιθανή βροχή στα νότια. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα γενικά αίθριος καιρός με παγετό τοπικά το πρωί. Ο υδράργυρος από μείον 2 έως 13 βαθμούς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter