Ηλιόπουλος για φονικές πλημμύρες: «Γνώριζε η κυβέρνηση για το ρήγμα στον ποταμό Καλέτζη;»

Ηλιόπουλος για φονικές πλημμύρες: «Γνώριζε η κυβέρνηση για το ρήγμα στον ποταμό Καλέτζη;»

Το ερώτημα που απασχολεί όλους τους πλημμυροπαθείς στα χωριά της Καρδίτσας διατύπωσε στην Ολομέλεια της Βουλής ο Νάσος Ηλιόπουλος σχετικά με το ρήγμα που προκάλεσε χωματουργικό μηχάνημα στον ποταμό Καλέτζη, με αποτέλεσμα να «πνιγεί» ο Παλαμάς και όχι μόνο. Αντί απάντησης, η Ζέττα Μακρή παρέθεσε χαρακτηρισμούς και κρύφτηκε πίσω από την παρέμβαση της Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ρώτησε την υφυπουργό Παιδείας εάν υπήρχε συνεννόηση κυβέρνησης και περιφέρειας για αυτήν την ενέργεια ή αν περιφέρεια έδρασε από μόνη της.

«Γιατί δεν ενημερώθηκε ο κόσμος στα χωριά που πλημμύρισαν;» συνέχισε και ζήτησε από την υφυπουργό να διευκρινίσει με ποια διαδικασία προτίθεται η κυβέρνηση να ενημερώσει τους πολίτες.

«Αν δεν απαντήσετε σε αυτά, δεν θα μιλάμε μόνο για πολιτικές ευθύνες» προειδοποίησε, με τη Ζ. Μακρή να παίρνει τον λόγο αμέσως μετά και να κατηγορεί τον βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης για επιπολαιότητα, αποκαλώντας τον «αθεράπευτα λαϊκιστή».

Μάλιστα, για να αποφύγει τη λογοδοσία, η υφυπουργός επικαλέστηκε την παρέμβαση της Γεωργίας Αδειλίνη σχετικά με τις φονικές πλημμύρες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter