Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση να απαντήσει ποιοι είναι οι δεσμοί του Άδωνη με τον Τούρκο αμφιλεγόμενο επιχειρηματία

Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση να απαντήσει ποιοι είναι οι δεσμοί του Άδωνη με τον Τούρκο αμφιλεγόμενο επιχειρηματία

Εξηγήσεις για τους δεσμούς του Άδωνη Γεωργιάδη με τον Τούρκο καταζητούμενο αλλά και πώς αυτός έπεισε τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας «να του δώσει συστατική επιστολή» για τιμητική πολιτογράφηση, ζητά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

«Τους καλούμε ξανά να κινήσουν όλες τις διαδικασίες αφαίρεσης της τιμητικής πολιτογράφησης», σημειώνει και καταλήγει: «όσο σιωπούν ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία, καταλαβαίνουμε πως η συγκεκριμένη πολιτική απόφαση είχε την πλήρη έγκρισή τους».

Αναλυτικά η δήλωση

«Σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν απάντησε για την τιμητική πολιτογράφηση του Τούρκου αμφιλεγόμενου επιχειρηματία από τα Κατεχόμενα.

Ούτε πήρε θέση για τη συστατική επιστολή που του έδωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Στην κυβέρνηση έχουν πιει το αμίλητο νερό.

Τους καλούμε ξανά να κινήσουν όλες τις διαδικασίες αφαίρεσης της τιμητικής πολιτογράφησης και να δώσουν στη δημοσιότητα τη συστατική επιστολή του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Κι επίσης να μας απαντήσουν ποιοι είναι οι δεσμοί του Άδωνι Γεωργιάδη με τον Τούρκο επιχειρηματία και πώς αυτός τον έπεισε να του δώσει συστατική επιστολή.

Όσο σιωπούν ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία, καταλαβαίνουμε πως η συγκεκριμένη πολιτική απόφαση είχε την πλήρη έγκρισή τους».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter