Ηλιόπουλος στον «άφωνο» Χρυσοχοΐδη: «Λάβατε επιστολή για την παρακολούθησή σας;»

Ηλιόπουλος στον «άφωνο» Χρυσοχοΐδη: «Λάβατε επιστολή για την παρακολούθησή σας;»

Αν έχει λάβει επιστολή από την Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ) αναφορικά με την παγίδευσή του μέσω Predator ρώτησε ευθέως στην Ολομέλεια της Βουλής ο Νάσος Ηλιόπουλος τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με τον υπουργό Υγείας να παριστάνει πως δεν άκουσε.

«Μιας και έχουμε τη χαρά να βρίσκεται στην αίθουσα ο κ. Χρυσοχοΐδης, θα ήθελα να τον ρωτήσω αν ισχύουν τα δημοσιεύματα ότι πήρατε κι εσείς επιστολή για την παρακολούθησή σας μέσω Predator», ήταν το ερώτημα που απηύθυνε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την κύρωση της ΠΝΠ που «στρατικοποιεί» το ΕΚΑΒ, αντλώντας προσωπικό και από την Πυροσβεστική τη στιγμή που η χώρα καίγεται για ενδέκατη μέρα.

Επιπλέον, ο κ. Ηλιόπουλος εξέφρασε την αλληλεγγύη του στον υπουργό Υγείας για την παραβίαση της ιδιωτικότητάς του, ενώ εξέφρασε και την ελπίδα να διαφυλαχτεί η ιδιωτικότητα των νέων μελών του υπουργικού συμβουλίου!

Πάρα ταύτα, ο υπουργός δεν θέλησε να πάρει τον λόγο για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, ούτε για να απαντήσει στα δηκτικά σχόλια σε σχέση με τον οργουελικό τρόπο άσκησης εξουσίας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Πιο δυνατή η αλληλεγγύη από τη βαρβαρότητα»

Όσον αφορά την προσπάθεια έξωσης της μονογονεϊκής οικογένειας το πρωί της Πέμπτης στα Άνω Πατήσια, εξήγησε ότι για την κατάσταση αυτή ευθύνεται ο πτωχευτικός κώδικας που θεσπίστηκε επί ΝΔ.

Τόνισε δε πως σε αυτήν την περίπτωση «η αλληλεγγύη φάνηκε πιο δυνατή από τη βαρβαρότητα», ενώ ξεκαθάρισε πως «θα κάνουμε ο,τι χρειαστεί για να μπει φρένο στην επικίνδυνη πολίτικη της ΝΔ».

Σχετικά με το υπό συζήτηση νομοσχέδιο ανέφερε πως δεν μπορεί να φανταστεί άλλη ευρωπαϊκή χώρα, όπου την ημέρα που καίγεται να συζητείται στη Βουλή νομοσχέδιο που αφαιρεί δυνάμεις από την πυροσβεστική για να τις διαθέσει στο ΕΚΑΒ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter