Ηλιόπουλος: Υπάρχει ανοχή Εκκλησίας σε φωνές που δεν τηρούν ούτε τα στοιχειώδη μέτρα προφύλαξης

Ηλιόπουλος: Υπάρχει ανοχή Εκκλησίας σε φωνές που δεν τηρούν ούτε τα στοιχειώδη μέτρα προφύλαξης

Tαχεία ανάρρωση ευχήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, στον Μητροπολίτη Θεόκλητο ο οποίος διαγνώστηκε με Covid-19, ένας από τους εκπροσώπους της Εκκλησίας που διατυμπάνιζε ότι ο κορονοϊός δεν κολλάει με την Θεία Κοινωνία! Για να προσθέσει ο Ν. Ηλιόπουλος ότι δυστυχώς συνεχίζει να υπάρχει ανοχή από τη μεριά της Εκκλησίας σε φωνές που αρνούνται να τηρήσουν έστω και τα στοιχειώδη μέτρα προφύλαξης.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του Ν. Ηλιόπουλου: 

«Η κρισιμότητα της κατάστασης δεν αφήνει χώρο για εξαιρέσεις. Δυστυχώς όμως, συνεχίζει να υπάρχει ανοχή από τη μεριά της Εκκλησίας σε φωνές που αρνούνται να τηρήσουν έστω και τα στοιχειώδη μέτρα προφύλαξης. Η προστασία της ανθρώπινης ζωής θα έπρεπε να γίνεται κατανοητή ως ύψιστη πράξη αγάπης προς τον συνάνθρωπο.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον Μητροπολίτη Θεόκλητο. Τη στιγμή που το σύνολο της κοινωνίας έρχεται αντιμέτωπο με την όξυνση της πανδημίας, η κυβέρνηση οφείλει να κατανοήσει ότι απαιτούνται άμεσα μέτρα και για τους χώρους λατρείας και η Εκκλησία να επιδείξει τη κατάλληλη στάση ευθύνης.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter