Ηλιούπολη: Αθωώθηκε η γυναίκα θύμα τράφικινγκ που μηνύθηκε από τον… απαγωγέα της αστυνομικό

Ηλιούπολη: Αθωώθηκε η γυναίκα θύμα τράφικινγκ που μηνύθηκε από τον… απαγωγέα της αστυνομικό

Αθώα κρίθηκε από το Α’ Αυτόφωρο Μονομελές η νεαρή κοπέλα που υπήρξε θύμα τράφικινγκ στην Ηλιούπολη, η οποία βρέθηκε σήμερα στο εδώλιο κατηγορούμενη ότι εκδιδόταν χωρίς πιστοποιητικό άσκησης επαγγέλματος. Το εξοργιστικό της υπόθεσης είναι ότι βρέθηκε κατηγορούμενη μετά από μήνυση του αστυνομικού Δήμητρη Μπουγιούκου, που την κρατούσε σε αιχμαλωσία και την εξέδιδε, ενώ ο ίδιος έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό για την υπόθεση.

Η εισαγγελική πρόταση ζήτησε την αθώωση της κοπέλας και το δικαστήριο συμφώνησε γρήγορα.

Η υπόθεση της δίωξης σε βάρος θύματος μαστροπείας προκάλεσε την παρέμβαση του Αρείου Πάγου «λόγω του ευαίσθητου χαρακτήρα της» που ζήτησε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών να ενημερώσει το αρμόδιο δικαστήριο.

Στο δικαστήριο, η υπεράσπιση της κατηγορουμένης προσκόμισε τη δικαστική απόφαση περί της εμπορίας ανθρώπου και μαστροπείας για την οποία καταδικάστηκε ένας αστυνομικός και ένας συνεργός του. Στην απόφαση φαίνεται ότι  στον που φέρεται να έχει διαπράξει  αδίκημα η κοπέλα ήταν αιχμάλωτη.

Διαβάστε επίσης: Μαστροπεία στην Ηλιούπολη: Δίωξη κατά του θύματος που κρατούνταν αιχμάλωτη άσκησε ο εισαγγελέας – «Μνημείο ντροπής» λένε οι δικηγόροι

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter