Ηλιούπολη: Είναι εκτός φυλακής και απειλεί ο αστυνομικός – μαστροπός Δ. Μπουγιούκος

Ηλιούπολη: Είναι εκτός φυλακής και απειλεί ο αστυνομικός – μαστροπός Δ. Μπουγιούκος

Το θράσος να απειλεί έχει ο καταδικασμένος για εμπορία ανθρώπων, αστυνομικός Δημήτρης Μπουγιούκος που κρατούσε αιχμάλωτη και εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη.

Με ανάρτησή του στο social media, την οποία σύμφωνα με τη δικηγόρος της Αντωνία Λεγάκη, έλαβε με μήνυμα από άγνωστο αποστολέα η 19χρονη, ο επίορκος αστυνομικός, εξαπολύει ευθείες απειλές κατά… όποιου τον έχει πειράξει. «Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις θα επιτεθώ, αν δεν με έχεις πειράξει πρώτος/η. Αν έχεις κάνει το λάθος όμως, καλό θα ήταν να ψάξεις πλοίο να φύγεις. Γιατί θα σε βρω. Και αν σε βρω θα σε κάνω να το μετανιώσεις πικρά που με προκάλεσες! », γράφει ενώ σε άλλο σημείο της ανάρτησης προσθέτει «ή θα σε «διαλύσω» και δεν θα μπορείς να «μαζέψεις κομμάτια σου» ή δεν θα ασχοληθώ καν. Αλλά μην πιστέψεις ότι θα γίνει το δεύτερο αν κάνεις το λάθος!».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Δ. Μπουγιούκου:

«Ό,τι και να πεις για μένα θα ναι λίγο. Τα χειρότερα σενάρια που μπορείς να έχεις στο μυαλό σου… διπλασίασέ τα! Και πάλι έξω θα πέσεις. Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις θα επιτεθώ, αν δεν με έχεις πειράξει πρώτος/η. Αν έχεις κάνει το λάθος όμως, καλό θα ήταν να ψάξεις πλοίο να φύγεις. Γιατί θα σε βρω. Και αν σε βρω θα σε κάνω να το μετανιώσεις πικρά που με προκάλεσες! Είμαι του όλα ή τίποτα. Ή θα σε «διαλύσω» και δεν θα μπορείς να «μαζέψεις κομμάτια σου» ή δεν θα ασχοληθώ καν. Αλλά μην πιστέψεις ότι θα γίνει το δεύτερο αν κάνεις το λάθος! Τα φιλιά μου!!!»

Σημειώνεται πως η 19χρονη ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε η υπόθεση και μονίμως φοβάται για τη ζωή της.

Υπενθυμίζεται πως το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, καταδίκασε τον Δ. Μπουγιούκο σε πέντε χρόνια και έξι μήνες με αναστολή αφού τον έκρινε ένοχο για εμπορία ανθρώπου, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και οπλακατοχή. Μάλιστα το δικαστήριο περιέργως, του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter