Ηλιούπολη: Φρικιαστικές αποκαλύψεις για το κολαστήριο του αστυνομικού – Βιασμοί, απειλές και «ταινίες»

Ηλιούπολη: Φρικιαστικές αποκαλύψεις για το κολαστήριο του αστυνομικού – Βιασμοί, απειλές και «ταινίες»

Σοκάρουν οι πληροφορίες από την κατάθεση μίας κοπέλας που φέρεται να βίωνε την κόλαση στα χέρια του επίορκου αστυνομικού, ο οποίος τον Ιούλιο προφυλακίστηκε για την κακοποίηση και εμπορία της 18χρονης, σε μια ανατριχιαστική υπόθεση πίσω από την οποία κρύβεται κύκλωμα trafficking και ναρκωτικών.

Όπως αποκαλύπτει το NEWS 24/7, η 27χρονη σήμερα γυναίκα κατήγγειλε ότι υπέστη επανειλημμένα βιασμό και ξυλοδαρμό από τον ίδιο άνδρα κατά τη διάρκεια εβδομάδων εκμετάλλευσης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ίδια μίλησε ενώπιον της Δικαιοσύνης για όσα έζησε από τα τέλη του 2016 έως το 2017 λέγοντας πως ο 39χρονος της έδινε χάπια, που είχαν παρενέργειες, και πως την βίαζε έχοντας σε εμφανές σημείο το όπλο του.

«Μου είπε ότι θα συνεχίσει να γίνεται αυτό, αλλιώς θα σκοτώσει τους γονείς μου. Εγώ του είπα ότι θα ψάξω να βρω τα λεφτά και θα του τα επιστρέψω για να με αφήσει ήσυχη, αλλά εκείνος δεν ενδιαφερόταν πλέον για τα χρήματα. Εκείνη τη μέρα για πρώτη φορά μου είπε να γυρίσω ταινία» εξηγεί προσθέτοντας ότι ήταν η δεύτερη φορά που της είχε επιτεθεί.

Σύμφωνα με την καταγγελία που επικαλείται το δημοσίευμα, αρχικά συμφωνήθηκε η κοπέλα να συμμετέχει σε τρεις ταινίες της «Sirina Entertainment», ωστόσο ο κατηγορούμενος της είχε ζητήσει τα χρήματα που είχε λάβει ως αμοιβή, και στη συνέχεια ξεκίνησε να την ωθεί προς την πορνεία.

Η 27χρονη κατόρθωσε να γλιτώσει ζητώντας βοήθεια με συνεργάτες του Σειρηνάκη, οι οποίοι φέρεται να τη βοήθησαν να “δραπετεύσει” από τη φυλακή του 39χρονου.

Θυμίζουμε ότι και η πρώην σύζυγος του αστυνομικού είχε υποστηρίξει πως την κακοποιούσε και πως ήταν το πρωταρχικό θύμα.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος είχε απασχολήσει κι άλλες φορές στο παρελθόν την υπηρεσία του, με τελευταία φορά όταν προ μηνών απείλησε να πυροβολήσει συνάδελφό του. Μάλιστα, το 2016 είχε συλληφθεί με ακόμη πέντε αστυνομικούς -ήταν κατηγορούμενοι ότι παρείχαν προστασία ως «φουσκωτοί» σε ομάδα της Θεσσαλονίκης- αλλά επανήλθε στην υπηρεσία του.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter