Ηλιούπολη: Η μητέρα πέθανε 48 ώρες πριν από τον γιό – Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές

Ηλιούπολη: Η μητέρα πέθανε 48 ώρες πριν από τον γιό – Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο μητέρας και γιού στο σπίτι τους στην Ηλιούπολη. Από την έρευνα, δεν προκύπτει η παρουσία τρίτου ατόμου στον χώρο, κάτι που ενισχύει το σενάριο της δολοφονίας και στη συνέχεια αυτοχειρίας.

Ήδη ο θάνατος της 63χρονης μητέρας, έχει τοποθετηθεί νωρίτερα από αυτόν του γιου της, ενισχύοντας το σενάριο της ανθρωποκτονίας και της αυτοκτονίας αφού διαπιστώθηκε ότι η μητέρα είχε πεθάνει 48 ώρες πριν.

Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές

Το επικρατέστερο σενάριο είναι ο γιος να πυροβόλησε την άτυχη μητέρα στο κεφάλι, που βρέθηκε φορώντας τα ρούχα της καθισμένη στην πολυθρόνα, και μετά να αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με την έρευνα ο 36χρονος είχε τραύμα στο μάγουλο από σφαίρα και βρέθηκε σε διαφορετικό σημείο από εκεί που πυροβολήθηκε και συγκεκριμένα βρέθηκε γυμνός πάνω στο κρεβάτι της μητέρας του.

Οι αρχές εκτιμούν ότι ο 36χρονος αφού αυτοπυροβολήθηκε κατάφερε να περπατήσει μερικά μέτρα και να πάει από το σαλόνι στο υπνοδωμάτιο και έτσι εξηγείται και το πώς βρέθηκε η καραμπίνα σε διαφορετικό σημείο από τις σορούς.

Πάντως την οριστική απάντηση στο ποιος πυροβόλησε αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, όπου ελέγχουν αν υπάρχει πυρίτιδα στα χέρια του 36χρονου και αν είναι τα δικά του δακτυλικά αποτυπώματα πάνω στην καραμπίνα

Γείτονες κατέθεσαν ότι την περασμένη Πέμπτη άκουσαν ήχους που έμοιαζαν με πυροβολισμούς, ωστόσο θεώρησαν ότι επρόκειτο για πυροτεχνήματα.

Τα αναβολικά

Σύμφωνα με πληροφορίες Μega ο 36χρονος φέρεται να έκανε χρήση αναβολικών ουσιών για να ενδυναμώσει το σώμα του και εικάζεται αυτό πιθανόν να είχε επιπτώσεις και στην συμπεριφορά του.

Όπως αναφέρει το ο ίδιος τηλεοπτικό σταθμός μητέρα και γιος δούλευαν με τηλεργασία στο σπίτι, ενώ σύμφωνα με τους γείτονες, ο γιος είχε συχνά λεκτικές αντιπαραθέσεις με την μητέρα του.

Τα σκισμένα ρούχα που βρέθηκαν σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, παραπέμπουν σε ψυχικό νόσημα. Εξετάζονται από τις αρχές τα κινητά τηλέφωνα μητέρας και γιου, αλλά και δείγμα από τα χέρια του γιου για να δουν αν έχει πυροβολήσει εκείνος. Δεν έχει βρεθεί μέχρι ώρα σημείωμα αυτοκτονίας.

Δείτε επίσης:

Ηλιούπολη: Τα αναβολικά, τα σκισμένα ρούχα και το αίμα στους τοίχους – Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές (Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter