Ηλιούπολη: «Ήθελε να γλιτώσει από τον πατέρα μας» – Τι κατέθεσε ο αδελφός της 18χρονης που είχε φυλακισμένη και εξέδιδε ο αστυνομικός

Ηλιούπολη: «Ήθελε να γλιτώσει από τον πατέρα μας» – Τι κατέθεσε ο αδελφός της 18χρονης που είχε φυλακισμένη και εξέδιδε ο αστυνομικός

Την ιδιαίτερα αγαπημένη σχέση που έχει με την αδελφή του τονίζει, στην κατάθεσή του στην ανακρίτρια ο δίδυμος αδελφός της 18χρονης που κρατούσε φυλακισμένη και εξέδιδε ο 39χρονος αστυνομικός Δημήτρης Μπουγιούκος στην Ηλιούπολη.

Ο ίδιος στην κατάθεσή του ενώπιον της 16ης ανακρίτριας, αναφέρεται στην κατάσταση στο σπίτι, στον οξύθυμο χαρακτήρα του πατέρα τους, στο βράδυ που αντιλήφθηκε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει στο δωμάτιο της αδελφής του, στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τα όσα ζούσε μέσα στο σπίτι μέσω του πρώην φίλου της Ντ, ο οποίος εντέλει την εξέδιδε αλλά και τη φορά που την είδε μαζί με τον Δ. Μπουγιούκο στο σπίτι του και αισθάνθηκα πως «κάτι δεν πάει καλά».

«Με την αδερφή μου είμαστε πολύ δεμένοι την αγαπάω πολύ. Είμαστε δίδυμοι. Όταν ήμουν 13 χρονών βγήκα από το δωμάτιο μου για να πιω νερό και πέρασα έξω από το δωμάτιο της αδερφής μου και άκουσα φωνές, δηλαδή την φωνή της αδελφής μου σαν να λέει σε κάποιον ”άσε με”. Χτύπησα την πόρτα που ήταν κλειδωμένη και τη ρώτησα αν συμβαίνει κάτι, αυτή δε μου απάντησε. Εγώ κατάλαβα ότι ήταν μέσα ο πατέρας μου. Κρύφτηκα και είδα την αδελφή μου να βγαίνει από το δωμάτιο μαζί με τον πατέρα μου. Τότε ο πατέρας μου είπε να μην πω κάτι στη μαμά μου και μας απείλησε γι’ αυτό. Η αδελφή μου δεν μου εξομολογήθηκε ποτέ ότι κάτι συνέβαινε με τον πατέρα μου», λέει χαρακτηριστικά και συνεχίζει περιγράφοντας συχνούς καβγάδες και εντάσεις στο σπίτι:

«Η συμπεριφορά του πατέρα μου είχε αλλάξει προς το χειρότερο. Συνέχεια γινόταν καυγάδες περισσότερο με τον πατέρα μου τη μάνα μου και την αδελφή μου. Μία φορά που πήγε να τις χτυπήσει εγώ προσπάθησα να τον σταματήσω και τον σταμάτησα. Ο πατέρας μου πάντα είχε νεύρα όταν ερχόταν σπίτι και ξέσπαγε τα νεύρα του μέσα σε αυτό. Η αδελφή μου έκανε το μπαμ και άλλαξε συμπεριφορά γύρω στην πρώτη λυκείου».

Σχετικά με τον πρώην φίλο της 18χρονης Ντ., ο αδελφός της σημειώνει πως αξ αρχής δεν τον συμπάθησε και προσπαθούσε να προειδοποιήσει την αδελφή του να τον προσέχει, ωστόσο ήξερε πως έβγαινε μαζί του γιατί ήθελε να γλιτώσει από τον πατέρα τους.

«Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς γνώρισε τον Ντ. (…) Δεν είχα αντιληφθεί κάποια στιγμή η αδελφή μου να κυκλοφορεί με πολλά λεφτά αλλά και ούτε ναρκωτικά είχα καταλάβει να έχει κάνει χρήση. Σε ηχητικό μήνυμα που της είχε στείλει ο Ντ. και η αδελφή μου το έβαλε να το ακούσουμε εγώ και η μητέρα μου την έβριζε και της έλεγε ”θυμάσαι πως ήσουνα όταν σε βρήκα”. Με τον Ντ. έβγαινε γιατί ήθελε να ξεφύγει από τον πατέρα μου».

Τέλος ο αδελφός της καταγγέλλουσας καταθέτοντας σχετικά με τον Δημήτρη Μπουγιούκο είπε πως επισκέφθηκε το σπίτι του μία φορά για να δει την 18χρονη και αμέσως αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πάει καλά με την αδελφή του.

«Εγώ το καλοκαίρι μία ημέρα ήθελα να πάω να δω την αδερφή μου γιατί μου έλειπε πολύ και πήγαμε στο σπίτι του Ντίμη (σ.σ. Δ. Μπουγιούκος) και μας κέρασε πίτσα. Όμως εγώ εκείνη τη μέρα είδα την αδελφή μου κομμένη. Αισθάνθηκα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά γιατί με κοίταζε επίμονα σαν να ήθελε να μου πει κάτι».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter