Ηλιούπολη: Καταγγελίες και για άλλα θύματα του αστυνομικού

Ηλιούπολη: Καταγγελίες και για άλλα θύματα του αστυνομικού

Σε περισσότερες από μία υποθέσεις ίδιας ή παρόμοιας φύσης, φέρεται να είχε εμπλακεί και στο παρελθόν ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι κρατούσε φυλακισμένη και εξέδιδε την 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη.

«Ήδη έχουν επικοινωνήσει μαζί μου και άλλα θύματα του αστυνομικού», λέει στο Documento η δικηγόρος της 19χρονης, Αντωνία Λεγάκη, ενώ προσθέτει ότι θα καταθέσει ό,τι έχει στη διάθεσή της, στον ανακριτή.

Η δικηγόρος, έκανε λόγο επίσης και για άλλους εμπλεκόμενους στην υπόθεση που δεν έχουν συλληφθεί, αλλά όπως λέει έχουν κατονομαστεί από την 19χρονη κατά την κατάθεσή της.

Παράλληλα, η ίδια έκανε λόγο για «οργανωμένο κύκλωμα» το οποίο πρέπει να «ξηλωθεί» καθώς τη 19χρονη στους πελάτες, τη συνόδευαν άλλοι άνθρωποι και όχι ο κατηγορούμενος.

Παρά τη σοβαρότητα της υπόθεσης η Εισαγγελία, επιμένει να μην δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία του κατηγορούμενου αστυνομικού, ο οποίος διώκεται για σειρά κακουργημάτων και πλημμελημάτων, ανάμεσά σε αυτά η εμπορία ανθρώπων και η σωματική βλάβη.

Με την δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατηγορουμένου, πράγμα που γίνεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις, θα δοθεί η ευκαιρία σε τυχόν περισσότερα θύματά του, αν υπάρχουν να τον αναγνωρίσουν και έτσι με αυτόν τον τρόπο να διευκολυνθεί η περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης: Ηλιούπολη: Το σκοτεινό παρελθόν του αστυνομικού που εξέδιδε την 19χρονη- Οι απειλές και τα όπλα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter