Ηλιούπολη: Προφυλακιστέοι ο αστυνομικός και ο πατέρας της 18χρονης – Συνελήφθη και τρίτο πρόσωπο

Ηλιούπολη: Προφυλακιστέοι ο αστυνομικός και ο πατέρας της 18χρονης – Συνελήφθη και τρίτο πρόσωπο

Με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και ανακριτή προφυλακίστηκε ο πατέρας της 18χρονης αλλά και ο αστυνομικός που την εξέδιδε.

Οι δύο άνδρες οι οποίοι κατηγορούνται κατά περίσταση για 14 αδικήματα, αρνήθηκαν όσα τους προσάπτονται. Κατά την απολογία του, ο πατέρας της 18χρονης υποστήριξε ότι δεν είχε βιάσει ποτέ την κόρη του, ενώ ο αστυνομικός ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με την κοπέλα, αρνούμενος ότι την εξώθησε στην πορνεία.

Διαβάστε επίσης: Ηλιούπολη: Στην ανακρίτρια ο αστυνομικός – προαγωγός και ο πατέρας της 18χρονης – Μέλη φεμινιστικών οργανώσεων στα δικαστήρια (Photos)

Ο 39χρονος αστυνομικός και ο πατέρας της 18χρονης κοπέλας που έζησε τη φρίκη στην Ηλιούπολη βρέθηκαν από τις 8:15 το πρωί της Τρίτης ενώπιον της ανακρίτριας, ενώ έξω από τα δικαστήρια, μέλη φεμινιστικών οργανώσεων πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας.

Διαβάστε επίσης: Ο αστυνομικός προαγωγός της Ηλιούπολης έβριζε την κυβέρνηση Τσίπρα

Σύλληψη και τρίτου ατόμου για την υπόθεση

Μετά από τον αστυνομικό και τον πατέρα της 18χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη, συνελήφθη από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας ένα ακόμη άτομο, που εμπλέκεται στην ίδια υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ, πρόκειται για έναν 32χρονο, ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και ποσότητες ναρκωτικών και οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου στον αρμόδιο εισαγγελέα. Στη συνέχεια, με σχετική διάταξη, παραπέμφθηκε στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση.

Επιπλέον, στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνεται ακόμη ένας ιδιώτης, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως και κατηγορείται επίσης για εμπορία ανθρώπων.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter