Ηλιούπολη: Προφυλακιστέος ο προπονητής Τάε Κβον Ντο

Ηλιούπολη: Προφυλακιστέος ο προπονητής Τάε Κβον Ντο

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο προπονητής Ταε κβον ντο, στην Ηλιούπολη, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο οποίος κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων μαθητριών του μεταξύ 2009 και 2020.

Ο ίδιος, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ενώπιον της 14ης τακτικής ανακρίτριας και αφού ολοκλήρωσε την μαραθώνια απολογία του, κρίθηκε προφυλακιστέος. Ο κατηγορούμενος, πατέρας ενός ανήλικου αγοριού, επί σχεδόν οκτώ ώρες έδωσε την δική του εκδοχή έναντι του βαρύτατου κατηγορητηρίου που συντάχθηκε μετά τα όσα κατήγγειλαν στις αρχές οι πέντε, ενήλικες πλέον, πρώην αθλήτριες του.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τού προπονητή, οι πράξεις του σε βάρος ανήλικων κοριτσιών φαίνεται να εκκινούν το 2009 και σε ό,τι αφορά τις πέντε καταγγέλλουσες να διαρκούν έως το 2020. Ο 44χρονος είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών.

Όπως εκτιμάται μετά την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα για προφυλάκιση του 44χρονου, θα δοθεί έγκριση των εισαγγελικών αρχών για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατηγορούμενου.

Παράλληλα, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των αρχών για τη δράση του, ενώ εκφράζονται φόβοι για την αποκάλυψη περισσότερων θυμάτων.

Οι αρχές εκτιμούν ότι νέες πληροφορίες και λεπτομέρειες για τη δράση του προπονητή θα αποκαλυφθούν μέσω της εξέτασης του κινητού τηλεφώνου του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter