Ηλιούπολη: «Την είδα καταχτυπημένη στο αστυνομικό τμήμα» – Τι κατέθεσε η μητέρα της 18χρονης ομήρου του αστυνομικού

Ηλιούπολη: «Την είδα καταχτυπημένη στο αστυνομικό τμήμα» – Τι κατέθεσε η μητέρα της 18χρονης ομήρου του αστυνομικού

«Κατηγορώ τον εαυτό μου που δεν είχα αντιληφθεί τι συνέβαινε μέσα στο σπίτι μου…Τη ρώτησα γιατί δε μου είχε εκμυστηρευτεί τι συμβαίνει με τον πατέρα της και μου είπε ότι ντρεπόταν και φοβόταν πολύ», αναφέρει στην συμπληρωματική της κατάθεση ενώπιον της 16ης ανακρίτριας Αθηνών, η μητέρα της 18χρονης που εξέδιδε και κρατούσε αιχμάλωτη στο διαμέρισμά του στην Ηλιούπολη ο αστυνομικός Δημήτρης Μπουγιούκος.

Η μητέρα της 18χρονης περιγράφοντας ό,τι ξέρει σχετικά με τα όσα δραματικά υπέστη η κόρη της και από τους τρεις κακοποιητές της σημείωσε σκοπτικά: «Τελικά και οι τρεις την ”αγαπούσαν” και ο πατέρας της και ο Ντ. και ο Δημήτρης. Μόνο εγώ δεν την αγαπούσα».

«Είμαι κατηγορηματική, αποκλείεται να λέει ψέματα»

Αναφερόμενη αρχικά στο κλίμα που επικρατούσε στο σπίτι της η ίδια έκανε λόγο μιλώντας για τον σύζυγό της για έναν βίαιο και επιθετικό άνθρωπο ο οποίος ξεσπούσε πάνω στην οικογένειά του και απαιτούσε να τον υπηρετούν. «Κάθε φορά που γύρναγε από τη δουλειά στο σπίτι εγώ του έβαζα να φάει και φεύγαμε όλοι και πηγαίναμε στα δωμάτια μας γιατί τον φοβόμαστε. (…) Έμπαινε σπίτι φωνάζει ότι μας βαρέθηκε όλους και ότι δεν μας αντέχει πια. Εκείνη την περίοδο πήγε δύο φορές να χτυπήσει την κόρη μου και δύο φορές εμένα αλλά τελικά δεν το έκανε. Ξέσπαγε τα νεύρα του σε μένα και την κόρη μου πιο πολύ και γενικώς έβριζε πολύ τις γυναίκες», λέει χαρακτηριστικά στην κατάθεσή της και προσθέτει

«Δεν είχα αντιληφθεί να την κακοποιούσε ο πατέρας της το μόνο που είχα αντιληφθεί ήταν ότι ο πατέρας της έμπαινε στο δωμάτιό της χωρίς να χτυπάει την πόρτα .Αλλά ούτε εκείνη μου είχε πει κάτι ούτε ο γιος μου. Εγώ έμαθα για την κακοποίηση όταν η κόρη μου το κατήγγειλε. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει περίπτωση η κόρη μου να έχει στραφεί εναντίον του πατέρα της για να τον εκδικηθεί που ήταν αυστηρός μαζί της είμαι κατηγορηματική ότι η κόρη μου αποκλείεται να λέει ψέματα».

«Αναρωτιέμαι μήπως ο σύζυγος μου έπαιρνε κι αυτός κάποια λεφτά»

Η μητέρα της 18χρονης εξέφρασε τον προβληματισμό της σχετικά με τη σχέση του συζύγου της και του πρώην φίλου της κόρης της, Ντ., ο οποίος σύμφωνα με την καταγγέλλουσα την εξέδιδε. Υπενθυμίζεται πως ο Ντ. είχε προτείνει στην 18χρονη να εργαστεί σε site με γυναίκες και όταν εκείνη αρνήθηκε την εξανάγκασε να πηγαίνει σε πελάτες που της έβρισκε αυτός. Στη «δουλειά» αυτή ο Ντ. είχε δώσει το κωδικό όνομα «ταξί».

«Αναρωτιέμαι μήπως ο σύζυγος μου έπαιρνε κι αυτός κάποια λεφτά από τη δουλειά με το ”ταξί” γιατί δεν μπορώ να δικαιολογήσω γιατί δέχτηκε να εμπλακεί ένα παιδί 18 χρόνων σε αυτή τη διαδικασία», είπε συγκεκριμένα η μητέρα και σημείωσε πως αρχικά ο πατέρας της 18χρονης ήταν πολύ αρνητικός ως προς της σχέση της κόρης του με τον Ντ. τόσο μάλιστα που «κάποια φορά είχε επιχειρήσει να την χτυπήσει για να μη βγει μαζί του», όπως τονίζει αλλά το κλίμα μεταξύ των δύο ανδρών άλλαξε μετά από μία συνάντηση τους.

«Στο ραντεβού πήγε ο πατέρας της, η κόρη μου και ο Ντ. ήταν σε ένα παρκάκι κοντά στο σπίτι μας και όταν ο σύζυγος μου γύρισε στο σπίτι ήταν ενθουσιασμένος και μου είπε ”όλα καλά όλα τέλεια πολύ καλό παιδί άντε και καλούς απογόνους, συνεννοηθήκαμε για τη δουλειά με το ταξί η κόρη μου να τον βοηθήσει σε αυτό που θα κάνει”. Εκείνη την ώρα παρατήρησα ότι ήταν σαν χαμένη».

Η μητέρα της 18χρονης λέει πως η κόρη της λίγο πριν φύγει από το σπίτι, της εκμυστηρεύτηκε πως «ο Ντ. την έστειλε σε ένα σπίτι και εκεί ήταν ένας μπράβος, ο οποίος ήθελε να κάνει σεξ μαζί της και αυτή δεν ήθελε κι αυτός της έβαλε το όπλο στον κρόταφο και την απείλησε (…) Εγώ είχα καταλάβει από ένα σημείο και ύστερα ότι η κόρη μου έφευγε από το σπίτι και πήγαινε με το Ντ. γιατί την πιέζει εκείνος και όχι γιατί το ήθελε η ίδια».

«Τώρα που είμαστε μόνες μας σε κάποιες συζητήσεις μου είπε ότι ο Ντ. την έστελνε σε ραντεβού την εξέδιδε χωρίς εκείνη να το θέλει και την απειλούσε να μην πει τίποτα γιατί θα σκοτώσουν την οικογένειά της».

«Μου είπε ότι ο Δημήτρης τη χτύπαγε την εξέδιδε και την απειλούσε»

Μιλώντας για τη σχέση της κόρης της με τον 39χρονο αστυνομικό, η μητέρα της 18χρονης λέει πως τις δύο πρώτες φορές που τους είδε μαζί δεν παρατήρησε κάτι το ανησυχητικό ωστόσο την επόμενη φορά που επισκέφτηκε το σπίτι του Δ. Μπουγιούκου μαζί με τον γιο της προκειμένου να δουν τη 18χρονη παρατήρησε «ότι η κόρη μου ήταν λίγο μαζεμένη και δε μου έδιναν την εντύπωση ενός ευτυχισμένου ζευγαριού με το Μπουγιούκο. Σε επόμενη συνάντηση ενώ δεν μου έλεγε ότι κάτι δεν πάει καλά κοιτούσε γύρω της ανήσυχη αλλά σε ερώτηση μου δε μου έλεγε κάτι. Αρχές Ιουλίου την Πέμπτη πριν γίνει η καταγγελία μου στέλνει ένα μήνυμα και μου ζήτησε να συναντηθούμε επίμονα. Βρέθηκα με την ίδια μέρα σε 10 λεπτά και μου είπε ότι τσακώθηκε με τον Δημήτρη».

Η ίδια συμπληρώνει πως εκτός από την κόρη της την κάλεσε και ο 39χρονος αστυνομικός και της ζήτησε να συναντηθούν. «Μου είπε ότι έφυγε από το σπίτι γιατί την είχε χτυπήσει γιατί την είδε με τρεις άντρες έξω από το σπίτι και δεν ήξερε που πήγε.Εκεί ήρθαν τα παιδιά της Δίας και πήγαμε στο Αστυνομικό Τμήμα της Ηλιούπολης εγώ και ο Μπουγιούκος και εκεί είδα την κόρη μου η οποία ήταν καταχτυπημένη. Μεταφερθήκαμε στο εσωτερικών υποθέσεων εκεί παραμείναμε σε ξεχωριστούς χώρους και τότε με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ο Δημήτρης την χτύπαγε την εξέδιδε και την απειλούσε να μην πει τίποτα σε κανέναν γιατί θα έκανε κακό στην οικογένειά της θα μας σκότωνε».

Η ίδια κατέθεσε ότι σε μεταγενέστερο χρόνο η 18χρονη της είπε ότι ο Δ. Μπουγιούκος «επανειλημμένως την χτυπούσε και την εκβίαζε και την εξέδιδε»

Από την κατάθεση της μητέρας, προκύπτει εκ νέου εύλογη απορία για τον ρόλο του πατέρα της 18χρονης και σε ό,τι αφορά τον Δημήτρη Μπουγιούκο αφού όπως λέει:

«Η κόρη μου, μου είχε απαγορεύσει να πω στον πατέρα της για τον Δημήτρη και εγώ πίστευα ότι εκείνος δεν ήξερε τίποτα για αυτόν. Όμως μια μέρα η κόρη μου με πληροφόρησε ότι το αυτοκίνητο του συζύγου μου ήταν έξω από το σπίτι του Δημήτρη. Επίσης μία βδομάδα πριν συμβούν τα περιστατικά μπήκε ο σύζυγος μου χαρούμενος στο σπίτι και μου είπε να πετάξω τα πράγματα της γιατί η κόρη μου δεν θα ξαναγυρίσει στο σπίτι ήταν η πρώτη φορά που τον έβλεπα τόσο χαρούμενο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter