Ημαθία: Εργαζόταν ως νοσηλεύτρια η 37χρονη παιδοκτόνος – Το τραγικό περιστατικό που τη σημάδεψε (Video)

Ημαθία: Εργαζόταν ως νοσηλεύτρια η 37χρονη παιδοκτόνος – Το τραγικό περιστατικό που τη σημάδεψε (Video)

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με την τραγωδία στην Ημαθία, όπου μητέρα χτύπησε μέχρι θανάτου το μόλις έξι μηνών βρέφος της.

Το βρέφος, σύμφωνα με πληροφορίες, έφερε πολλαπλά τραύματα, με τον ξυλοδαρμό του να σημειώνεται μπροστά στα δύο αδέρφια του, τα οποία έβαλαν τις φωνές, έφυγαν από το σπίτι και πήγαν στο σπίτι της αδερφής της 37χρονης, για να καλέσουν τους παππούδες τους.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ο παππούς και η γιαγιά όρμηξαν πάνω της πανικόβλητοι, φωνάζοντας «τι έκανες;», με τη μητέρα να απαντά «δεν το έκανα εγώ. Το έκανε ο έξω από εδώ».

Το προφίλ της 37χρονης

Σύμφωνα με το thesstoday.gr η 37χρονη φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Η ίδια εργαζόταν ως νοσηλεύτρια στην πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο το τελευταίο διάστημα έλειπε με άδεια μητρότητας από την εργασία της.

Όπως είπαν πρόσωπα από το περιβάλλον της, είχε επιλόχειο κατάθλιψη από το δεύτερο παιδί που είχε κάνει, ενώ δεν κατάφερε να ξεπεράσει ποτέ το τραγικό δυστύχημα των συμμαθητών της το 2003.

Η 37χρονη ήταν συμμαθήτρια με τα παιδιά που σκοτώθηκαν σε σχολική εκδρομή στα Τέμπη, όταν το πούλμαν που επέβαιναν συγκρούστηκε με φορτηγό που μετέφερε ξυλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 37χρονη, που φοιτούσε στην Α’ Λυκείου, δεν επιβιβάστηκε τότε στο λεωφορείο για την εκδρομή έπειτα από απόφαση των γονιών της. Ωστόσο, είδε 21 συμμαθητές και φίλους της να χάνουν τη ζωή τους, επιστρέφοντας από την Αθήνα στο Μακροχώρι, τραύμα που τάραξε την ψυχική της υγεία. Υπενθυμίζεται ότι από εκείνη τη μοιραία εκδρομή η τοπική κοινωνία μετρά μια ακόμα απώλεια, καθώς τον Ιούλιο του 2022 ένας 35χρονος που είχε διασωθεί από το πολύνεκρο τροχαίο είχε βάλει τέλος στη ζωή του με καραμπίνα.

«Προσπάθησα να σώσω το μωρό»

«Είχε μανία. Εγώ της τράβηξα με το ζόρι το μωρό από τα χέρια», είπε στο thesstoday ο άνθρωπος που επιχείρησε να γλιτώσει το βρέφος από τα χέρια της ίδιας του της μάνας.

«Άκουσα τα παιδιά να φωνάζουν για βοήθεια. Πετάχτηκα έξω και πήγα στο σπίτι. Είδα τη μάνα να χτυπάει με μανία το παιδί της. Πάγωσα. Μετά προσπάθησα να το γλιτώσω τραβώντας το αλλά ήταν αργά» περιγράφει.

Οι εικόνες που εξασφάλισε και παρουσιάζει το ThessToday από το μοιραίο δωμάτιο θυμίζουν σκηνικό άγριου καυγά. Πράγματα πεταμένα κάτω, ρούχα και παιδικά παιχνίδια ανάκατα. Τα φώτα ανάμενα και ο χρόνος σαν να πάγωσε την ώρα που η γυναίκα ξυλοκοπούσε το ίδιο της το σπλάχνο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter