Ημαθία: Πυροβολισμοί στο σπίτι του 28χρονου που σκότωσε και εγκατέλειψε 15χρονη – Φόβοι για βεντέτα

Ημαθία: Πυροβολισμοί στο σπίτι του 28χρονου που σκότωσε και εγκατέλειψε 15χρονη – Φόβοι για βεντέτα

Συναγερμός έχει σημάνει στην Παλαιόχωρα Ημαθίας, ενώ υπάρχουν φόβοι για βεντέτα, καθώς άγνωστοι πυροβόλησαν το σπίτι όπου διαμένει ο 28χρονος που ταυτοποιήθηκε για τη φονική παράσυρση της 15χρονης και τον σοβαρό τραυματισμό της 11χρονης αδελφής της και της μητέρας των δύο ανήλικων, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στον οικισμό της Παλαιόχωρας.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στην Ημαθία: 28χρονος παρέσυρε 15χρονη – Στο νοσοκομείο η μητέρα και η αδελφή της (Video)

Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας. Δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές στον τοίχο της κατοικίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σπίτι ήταν άδειο, ενώ οι δράστες φαίνεται πως επέβαιναν σε δύο οχήματα και πιθανότατα να πυροβόλησαν με κυνηγετικές καραμπίνες, ωστόσο, οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο δεν εντόπισαν κάλυκες.

Την ίδια ώρα, για το θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 28χρονου ο οποίος δεν συνελήφθη καθώς δεν εντοπίστηκε στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και σωματικές βλάβες κατά συρροή εξ αμελείας, όπως επίσης για εγκατάλειψη τροχαίου.

Η υπόθεση ερευνάται από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας.

Το χρονικό

Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, όταν ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 15χρονη η οποία περπατούσε σε κεντρικό δρόμο μαζί με τη μητέρα και την 11χρονη αδερφή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάτοικοι του χωριού έτρεξαν να βοηθήσουν, όμως μέσα στο σκοτάδι της νύχτας δεν μπόρεσαν να δουν το άτυχο 15χρονο κορίτσι.

Οι Αρχές σύμφωνα με πληροφορίες αντιλήφθηκαν την ύπαρξη του κοριτσιού, όταν η μητέρα βρήκε τις αισθήσεις της και φώναζε πως είχε μαζί της και την 15χρονη κόρη της. Όταν έφτασαν στο σημείο μισή ώρα αργότερα, η νεαρή ήταν ήδη νεκρή.

Ο οδηγός του μαύρου ΙΧ εγκατέλειψε αβοήθητες μητέρα και κόρες και χάθηκε.

Στο νοσοκομείο η μητέρα και η 11χρονη αδερφή της άτυχης μαθήτριας

Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η 37χρονη μητέρα, ενώ η 11χρονη μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με την κατάσταση της υγείας της να είναι σταθερή και να εκτιμάται ότι έχει ξεφύγει τον κίνδυνο, σύμφωνα με τη «Μακεδονία».

Η 12χρονη αδερφή της 15χρονης νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική του «Ιπποκρατείου» νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης με κατάγματα στα κάτω άκρα, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της χαρακτηρίζεται σταθερή.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου Βέροιας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση η 37χρονη μητέρα των δύο κοριτσιών η οποία το βράδυ του Σαββάτου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση με την κατάσταση της υγείας της να παρουσιάζει επιπλοκές.

Εν τω μεταξύ, το απόγευμα του Σαββάτου, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την άτυχη μαθήτρια στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου, όπου έγινε η νεκρώσιμη ακολουθία. Τραγική φιγούρα ο πατέρας, ο οποίος κήδευσε μόνος το παιδί του, αφού τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του βρίσκονται στο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης: Ημαθία: 28χρονος κάτοικος της περιοχής ο δράστης του θανατηφόρου τροχαίου

 

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter