HMD Global: Νέα κινητά, και επέκταση υπηρεσιών

HMD Global: Νέα κινητά, και επέκταση υπηρεσιών

Σε συνέχεια των πρόσφατων λανσαρισμάτων των συσκευών G11 και G21, η HMD Global, που αντιπροσωπεύει τα κινητά Nokia, ανακοίνωσε τρία νέα smartphones της σειράς Nokia C, το C21, το C21 Plus και το C2 2nd edition.

Η συγκεκριμένη αγορά smartphones είχε, για την HMD Global, σημαντική αύξηση εσόδων της τάξεως 41% από το 2020 στο 20211. Γενικότερα, το 20212 αποτέλεσε για την HMD Global την πρώτη ολόκληρη χρονιά κερδοφορίας.

Προβλέποντας 1 εκατομμύριο εγγραφές στο Service Suite το πρώτο εξάμηνο του 2021, η HMD ανακοίνωσε ακόμη ένα νέο τμήμα Υπηρεσιών, με στόχο την ενίσχυση της ανάπτυξής της. Πιο συγκεκριμένα, αυτή η κίνηση θα ωθήσει την εταιρία σε περαιτέρω ανάπτυξη, θα προσελκύσει νέα ταλέντα και θα υποστηρίξει καλύτερα τους υπάρχοντες πελάτες, εκσυγχρονίζοντας τις εσωτερικές διαδικασίες.

Σειρά C: C21, C21 Plus και C2 2nd edition

Οι τρεις νέες συσκευές αποτελούν, σύμφωνα με την εταιρεία, την επιτομή της αντοχής και της μεγάλης διάρκειας ζωής της μπαταρίας, χαρακτηριστικά για τα οποία τα τηλέφωνα Nokia έχουν μεγάλη απήχηση εδώ και χρόνια.

Επιπλέον, σε συνδυασμό με το καλύτερο λογισμικό Android και τις ενημερώσεις ασφαλείας εναρμονίζονται ακόμη περισσότερο με το όραμα της HMD για το 2022 και μελλοντικά – δηλαδή να δημιουργεί τηλέφωνα Nokia που έχουν διάρκεια μέσα στο χρόνο, διατηρώντας παράλληλα την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής τους.

Ακόμη, τα τηλέφωνα Nokia εναρμονίζονται με την «κομψή» Φινλανδική αισθητική που αποτελεί κομμάτι της πρακτικότητας και λειτουργικότητάς τους. Η εταιρεία ενισχύει την επιτυχημένη σειρά Nokia C-series με τρία νέα λανσαρίσματα, C21, C21 Plus και C2 2nd edition, μια σειρά που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2020 και ήδη φέρνει το 16% των συνολικών πωλήσεων smartphone της εταιρείας τα τελευταία 5 χρόνια.

Αξεσουάρ για τη σειρά C

Η ιστορία ανάπτυξης της HMD συνεχίζεται με τη σειρά αξεσουάρ που διπλασιάζει τη δραστηριοποίηση της εταιρείας στα αξεσουάρ του 2021 και στοχεύει σε περεταίρω μελλοντική ανάπτυξη. Τα Nokia C21, C21 Plus and C2 2nd edition έρχονται με μία σειρά αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων ενσύρματων και ασύρματων ακουστικών κεφαλής και ασύρματων earbuds, που προσφέρουν εύκολη και χωρίς επαφή εμπειρία κλήσης.

Nokia Go Earbuds 2+: Ασύρματα, με καθαρό ήχο, άνετη εφαρμογή και εξαιρετικά υψηλή ποιότητα, διαθέτουν ακύρωση περιβαλλοντικού θορύβου (ENC) και εντυπωσιακή αντοχή στον ιδρώτα και το νερό, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαύσουν έως και 24 ώρες αναπαραγωγής ακόμα και τις πιο βροχερές ημέρες

Nokia Headphones (διαθέσιμα σε ενσύρματη και ασύρματη έκδοση): Ο ελαφρύς σχεδιασμός με μαλακή αντικραδασμική προστασία πάνω από το αυτί και ο αναδιπλούμενος βραχίονας για επιπλέον άνεση και ευκολία, προσφέρουν απρόσκοπτη εμπειρία, είτε δουλεύετε είτε ακούτε μουσική

Τομέας HMD Enterprise 

Οι 1 εκατομμύριο εγγραφές κατανέμονται μεταξύ τριών βασικών προϊόντων (Connect Pro, Enable Pro και Softlock), που επί του παρόντος, υπάγονται στο κομμάτι της HMD Global Services και αποτελούνται από συνδέσεις IoT, άδειες EMM και άδειες κλειδώματος συσκευών. Η παγκόσμια ανάπτυξη των υφιστάμενων σειρών HMD Global Services οδήγησε στην υποδιαίρεση τους, η οποία θα επιτρέψει περαιτέρω στην ομάδα να επικεντρωθεί στη βελτίωση των υφιστάμενων σειρών, καθώς και στην καινοτομία και τη δημιουργία νέων προϊόντων για τους πελάτες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter