Ημέρα ψυχικής υγείας: Το συγκλονιστικό βίντεο της Νόριτς – «Δεν είσαι μόνος»

Ημέρα ψυχικής υγείας: Το συγκλονιστικό βίντεο της Νόριτς – «Δεν είσαι μόνος»

Η παγκόσμια ημέρα ψυχικής γιορτάζεται κάθε στις 10 Οκτωβρίου, προκειμένου να υπάρξει αφύπνιση γύρω από τα ζητήματα της ψυχικής υγείας και των ψυχικών νοσημάτων, όπως είναι η κατάθλιψη με την οποία παλεύουν μεγάλη μερίδα των συνανθρώπων μας.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη μέρα η Αγγλική ποδοσφαιρική ομάδα Νόριτς Σίτυ δημοσίευσε ένα συγκλονιστικό βίντεο, το οποίο δείχνει δύο υποστηρικτές της Νόριτς να συναντιούνται στο γήπεδο της αγαπημένης τους ομάδας. Ζούνε μαζί στιγμές ποδοσφαιρική επιτυχίας, αλλά και αποτυχίας. Σηκώνονται στα γκολ και κάθονται αμίλητοι όταν δέχονται. Ο ένας απ’ τους δυο όμως δεν δείχνει να είναι καλά, σε πολλά πλάνα φαίνεται σκεπτικός, σε άλλα στεναχωρημένος και σε μερικά να δακρύζει.

Στο τέλος αυτού ο φίλος του τού χαρίζει ένα κασκόλ της ομάδας με το βίντεο να κλείνει με τον φίλαθλο που δεν είναι καλά να μένει μόνος του, γράφοντας «Μερικές φορές είναι προφανές όταν κάποιος δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα. Μερικές φορές όμως τα σημάδια είναι δύσκολο να εντοπιστούν. Ελέγξτε τους γύρω σας». Και τελειώνει με το hashtag «Δεν είσαι μόνος».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter