«Hollywood Stars»: Οι αστέρες του Χόλιγουντ στη νέα ζώνη της Nova!

«Hollywood Stars»: Οι αστέρες του Χόλιγουντ στη νέα ζώνη της Nova!

Η νέα κινηματογραφική ζώνη της Nova, «Hollywood Stars», έρχεται από το Νοέμβριο, κάθε Τρίτη στις 22:00, αποκλειστικά στο Novacinema2HD. Μία ζώνη αυστηρά αφιερωμένη κάθε μήνα σ’ ένα διαφορετικό αστέρι του Hollywood με ταινίες γεμάτες δράση και περιπέτεια, ιστορίες αγάπης και πάθους! 

Ο Νοέμβριος είναι αφιερωμένος στην οσκαρική ηθοποιό Σαρλίζ Θερόν και ξεκινάει την Τρίτη 7 Νοεμβρίου με την ταινία «Τα Σύνορα της Μοναξιάς» του πολυβραβευμένου δημιουργού Γκιγιέρμο Αριάγκα. Η 16χρονη Μαρίνα προσπαθεί να συμφιλιώσει τις διαλυμένες ζωές των γονιών της κάπου στο Μεξικό ενώ η Σίλβια στο Πόρτλαντ πρέπει να θάψει μια αμαρτία του παρελθόντος. Το ζευγάρι Τζίνα και Νικ αντιμετωπίζουν μια μυστική υπόθεση και η Μαρία, ένα νεαρό κορίτσι, βοηθά την οικογένειά της να βρει συγχώρεση και αγάπη. Όλοι ανακαλύπτουν ότι οι ενέργειές τους μπορεί να ορίζουν τη λεπτή γραμμή ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο.

Την Τρίτη 14 Νοεμβρίου, το αστυνομικό θρίλερ «Παγιδευμένη» περιγράφει ένα διεστραμμένο ζευγάρι που απαγάγει την 6χρονη κόρη των Τζένινγκς και κρατά αιχμαλώτους σε διαφορετικά μέρη τους γονείς, παίζοντας σαδιστικά παιχνίδια μαζί τους. Εκείνοι, όμως, αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους…

Στις 21 Νοεμβρίου ένα δράμα βασισμένο σε αληθινά γεγονότα εξιστορεί η ταινία «Άνιση Μάχη», όταν η Τζόσι, διαζευγμένη μητέρα με δυο παιδιά, προσλαμβάνεται ως εργάτρια σε ορυχεία σιδήρου στη γενέτειρά της στη Μινεσότα. Οι άρρενες εργάτες, θεωρώντας παρείσακτο το γυναικείο προσωπικό, το παρενοχλούν σεξουαλικά για να το αποθαρρύνουν. Η Τζόσι μηνύει την εταιρεία, αλλά οι υπόλοιπες εργάτριες φοβούνται να την ακολουθήσουν για να μη χάσουν τις δουλειές τους.

Το αφιέρωμα στη Σαρλίζ Θερόν κλείνει την Τρίτη 28 Νοεμβρίου με την ταινία «Hancock» που πρωταγωνιστεί ο μοναδικός Γουίλ Σμιθ, στον ρόλο του Τζον Χάνκοκ, ενός ξεπεσμένου υπερήρωα, τον οποίο ο κόσμος έχει αρχίσει να αντιπαθεί λόγω της προβληματικής του συμπεριφοράς. Στη διάρκεια μίας διάσωσης συναντά τον ατζέντη Ρέι (Τζέισον Μπέιτμαν) που προσφέρεται να τον κάνει και πάλι δημοφιλή. Όταν όμως ο Ρέι του συστήνει τη γυναίκα του Μέρι (Σαρλίζ Θερόν), αμέσως δημιουργείται μεταξύ τους μία έλξη. Εκείνη του αποκαλύπτει ότι έχει και η ίδια σούπερ ικανότητες, ενώ οι δυνάμεις του Χάνκοκ αρχίζουν να φθίνουν…

Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των καναλιών Novacinema

· Ενημερωθείτε για το Τηλεοπτικό Πρόγραμμα: www.novaguide.gr/TVGuide

· Τι δεν πρέπει να χάσετε: www.novaguide.gr/Afieromata

· Δείτε τις Προτάσεις της τηλεόρασης: www.novaguide.gr/Protaseis

· Κάνετε Follow τα Social Media της Nova σε www.nova.gr/Youtube και www.nova.gr/Facebook για να βλέπετε trailers και αποκλειστικό περιεχόμενο από τις Α’ προβολές των καναλιών #Novacinema HD.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter