ΗΠΑ: 12χρονη μετέδωσε ζωντανά την αυτοκτονία της στο Facebook – (Προσοχή- Σκληρό video)

ΗΠΑ: 12χρονη μετέδωσε ζωντανά την αυτοκτονία της στο Facebook – (Προσοχή- Σκληρό video)

Ζωντανά στο Facebook μετέδωσε την αυτοκτονία του ένα 12χρονο κορίτσι από το ΣίνταρΤάουν της Τζόρτζια στις ΗΠΑ, με την αστυνομία να «σηκώνει τα χέρια ψηλά» στις διαμαρτυρίες του κόσμου να κατέβει το βίντεο, που έχει γίνει viral, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το νεαρό κορίτσι είχε προαναγγείλει πως θα βάλει τέλος στη ζωή του, επειδή συγγενής της την κακοποιούσε σεξουαλικά και εκείνη δεν άντεχε να ζει άλλο και στις 30 Δεκεμβρίου κρεμάστηκε στην αυλή του σπιτιού του. Το βίντεο παραμένει στο Διαδίκτυο, καθώς όπως λέει η αστυνομία, αδυνατεί να σταματήσει την αναπαραγωγή του.

https://www.youtube.com/watch?v=wi4ZhIjVAeg

Η αστυνομία έσπευσε στο σπίτι της Κέιτλιν Νικόλ για να την σώσει, αλλά όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Σύμφωνα με τις αρχές, η 12χρονη είχε ανεβάσει στις 27 Δεκεμβρίου βίντεο στο οποίο έλεγε πως θα αυτοκτονούσε και περιέγραφε με κάθε λεπτομέρεια τον εφιάλτη που ζούσε από τον συγγενή της.

«Με χτυπάει με μια ζώνη και κάθε φορά προσπαθεί να με βιάσει. Όταν του είπα να σταματήσει να είναι τόσο ανώμαλος μπροστά στα μικρότερα αδέρφια μου, εκείνος μου είπε να πάω να κρεμαστώ», λέει η κοπέλα.

Σε άλλη της ανάρτηση αναφέρει πως υποφέρει από κατάθλιψη και αναζητά μέσω Διαδικτύου, τρόπους για να αυτοκτονήσει. Τελειώνοντας ζητάει συμβουλές για το πώς θα μπορέσει να αντιμετωπίσει την κατάθλιψή της. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό του συγγενή, αλλά και για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το κορίτσι έβαλε τέλος στη ζωή του. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter