ΗΠΑ: Αφαίρεσαν όγκο βάρους 70 κιλών από άνδρα

ΗΠΑ: Αφαίρεσαν όγκο βάρους 70 κιλών από άνδρα

Εδώ και λίγα 24ωρα ο Λόγκαν αναρρώνει στο νοσοκομείο του Μπέηκερσφιλντ στην Καλιφόρνια. Αυτό που οι γιατροί θεώρησαν αρχικά ως λίπος, αποδείχθηκε στη συνέχεια ότι ήταν ένας όγκος, που αυξανόταν διαρκώς φθάνοντας μέχρι τα 70 κιλά βάρος!

Κι ένας χειρουργός κατάφερε να αφαιρέσει τον όγκο, δίνοντας στον Λόγκαν την ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα “Bakersfield Californian” ο όγκος δεν ήταν κακοήθης. Δημιουργήθηκε από μία τρίχα που «γύρισε» μέσα στην επιδερμίδα, προκαλώντας φλεγμονή, η οποία μάλιστα με την πάροδο του χρόνου άρχισε να αιματώνεται αυτόνομα και να αναπτύσσεται ο όγκος. Χρόνια ολόκληρα ο Ρότζερ Λόγκαν υπέφερε. Αναγκάστηκε μάλιστα να κλείσει την αντικερί του, ενώ σταμάτησε να πηγαίνει για ψάρεμα.

Το τελευταίο διάστημα καθόταν όλη μέρα σε μια αναπαυτική πολυθρόνα με τον όγκο να κρέμεται απ’ το σώμα του μέχρι το έδαφος. Είχε χάσει κάθε όρεξη για τη ζωή μετά την αποτυχημένη εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε πέρυσι στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Γκάλφπορτ στην πολιτεία του Μισσισσιπή. Αρνιόταν μάλιστα να φάει και να πιει.

Αλλά, ευτυχώς γι’ αυτόν, η γυναίκα του δεν τα παράτησε. Συνέχισε την αναζήτηση του κατάλληλου γιατρού σ’ ολόκληρη τη χώρα μέχρι που τον βρήκε στο Μπέικερσφιλντ, κάπου 3.200 χλμ μακριά απ’ το σπίτι τους. Ένα φορτηγάκι ανέλαβε να μεταφέρει τον Λόγκαν καθισμένο στην πολυθρόνα του στο νοσοκομείο.

Σε λίγες μέρες ο Λόγκαν θα πάρει εξιτήριο. Ούτε που μπορεί να πιστέψει πόσο άλλαξε η ζωή του. «Δεν κρατιέμαι», λέει. «Χρόνια ολόκληρα υπέφερα…».

Το πρώτο πράγμα που θα κάνει επιστρέφοντας στο σπίτι του είναι να αγοράσει έναν διθέσιο καναπέ για τον ίδιο και τη γυναίκα του. Α, και να ξεφορτωθεί το συντομότερο δυνατό την πολυθρόνα, που του θυμίζει τον εφιάλτη που πέρασε.

Πηγή: koutipandoras.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter