ΗΠΑ: Ακροδεξιός συνομωσιολόγος o Βίκινγκ οπαδός του Τραμπ

ΗΠΑ: Ακροδεξιός συνομωσιολόγος o Βίκινγκ οπαδός του Τραμπ

Το γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες από την εισβολή οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ στο Καπιτώλιο. Μία από αυτές που ξεχώρισε είναι αυτή με έναν οπαδό του Τραμπ ο οποίος είναι ντυμένος Βίκινγκ. 

Πρόκειται για τον 32χρονο Τζέικ Αντζέλι, ο οποίος είναι γνωστός και με το παρατσούκλι, «Σαμάνος QAnon» και  συχνάζει σε όποιες διαδηλώσεις κάνουν οι λάτρεις των θεωριών συνομωσίας αλλά και οι ακροδεξιοί στις ΗΠΑ. Ο συγκεκριμένος άνδρας με το γυμνό στήθος, τα πολλά τατουάζ, το βαμμένο με τα χρώματα της αμερικανικής σημαίας πρόσωπο και το γούνινο καπέλο με τα κέρατα στο κεφάλι ήταν χθες από τους πρωταγωνιστές ξεχωρίζοντας με την αμφίεσή του αυτή. 

Πρόκειται επί της ουσίας για υποστηρικτή του ακροδεξιού κινήματος «QAnon», η οποία θεωρεί τον Τραμπ «ήρωα», υποστηρίζοντας μια θεωρία συνωμοσίας που θέλει τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ να διεξάγει έναν κρυφό πόλεμο εναντίον μιας ελίτ παιδόφιλων που υποστηρίζουν τον σατανά και οι οποίοι κατέχουν θέσεις στην κυβέρνηση, τις επιχειρήσεις και τα μίντια.

Ο Angeli, συγκεκριμένα, έχει απαθανατιστεί αρκετές φορές έξω από το Καπιτώλιο από το 2019 κι έπειτα, να φωνάζει για θεωρίες συνωμοσίας, από εκείνες που υποστηρίζει και διαδίδει το QAnon. Μάλιστα, σε μια συνέντευξή του το 2020 στην εφημερίδα «The Arizona Republic», είχε πει ότι φορά αυτή τη γούνα χωρίς μπλούζα και βάφει το πρόσωπό του στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας για να τραβά την προσοχή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter