ΗΠΑ: Αρκούδα επισκέφθηκε σπίτι και… χτύπησε το κουδούνι (Video)

ΗΠΑ: Αρκούδα επισκέφθηκε σπίτι και… χτύπησε το κουδούνι (Video)

Δεν πίστευε στα μάτια της μια γυναίκα στο Γκρίνβιλ της Νότιας Καρολίνας των ΗΠΑ, όταν άκουσε το κουδούνι του σπιτιού της να χτυπά και αντίκρυσε από το θυροτηλέφωνο μία… αρκούδα!

Σύμφωνα με το newsweek.com, η Γουέντι Γουάτσον κοιμόταν, όταν ξαφνικά γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα άκουσε το κουδούνι. Όταν σηκώθηκε από το κρεβάτι της το επόμενο πρωί, παρατήρησε ότι οι δύο ταΐστρες πουλιών που μόλις είχε γεμίσει είχαν πέσει στο έδαφος. Η γυναίκα έλεγξε την κάμερα του σπιτιού της για να δει τι είχε συμβεί.

«Όταν είδα την αρκούδα στο βίντεο, σοκαρίστηκα τόσο πολύ, που παραλίγο να φτύσω τον καφέ μου», δήλωσε η γυναίκα στο Newsweek.

Η κάμερα του σπιτιού είχε καταγράψει την αρκούδα να φτάνει στη βεράντα, να σηκώνεται στα πίσω πόδια της και να πατάει ευγενικά το κουδούνι της πόρτας της. Όταν δεν απάντησε κανείς, γύρισε και έφυγε, αφήνοντας μόνο ένα μικρό αποτύπωμα από τη μύτη στο παράθυρο της γυναίκας.

Σύμφωνα με το Τμήμα Φυσικών Πόρων της Νότιας Καρολίνας, οι θεάσεις αρκούδων γίνονται πιο συχνές στη Νότια Καρολίνα, καθώς η ανθρώπινη ανάπτυξη καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον όπου κατοικούν με αποτέλεσμα τα ζώα να κατευθύνονται σε περιοχές που κατοικούνται από ανθρώπους.

Δείτε το βίντεο με την αρκούδα στη Νότια Καρολίνα

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter