ΗΠΑ: Εβαλαν ασυνόδευτο εξάχρονο σε λάθος πτήση και το έστειλαν σε άλλο αεροδρόμιο (Video)

ΗΠΑ: Εβαλαν ασυνόδευτο εξάχρονο σε λάθος πτήση και το έστειλαν σε άλλο αεροδρόμιο (Video)

Ένα εξάχρονο αγόρι μπήκε σε περιπέτειες όταν η αεροπορική εταιρεία το έβαλε σε λάθος πτήση από τη Φιλαδέλφεια προς τη Φλόριντα. Η εταιρεία Spirit Airlines έστειλε το αγόρι στο Ορλάντο αντί για το Φορτ Μάγιερς. Η γιαγιά του οδήγησε 260 χιλιόμετρα για να το παραλάβει.

Η γιαγιά του περίμενε τον μικρό Κάσπερ στο Φορτ Μάγιερς της Φλόριντα, αλλά αντ’ αυτού ο εξάρχρονος προσγειώθηκε στο Ορλάντο  ενώ οι αποσκευές του έφτασαν κανονικά στο αεροδρόμιο του κανονικού προορισμού του.

Η Μαρία Ράμος, γιαγιά του Κάσπερ, είπε σε δημοσιογράφους ότι έλαβε μια κλήση από τον εγγονό της αφού προσγειώθηκε στο Ορλάντο. Οδήγησε πολλά χιλιόμετρα για να τον συναντήσει και η εταιρεία προσφέρθηκε να την αποζημιώσει.

«Θέλω να με καλέσουν», είπε η Ράμος στο WINK-TV. «Θέλω να ξέρω πώς ο εγγονός μου κατέληξε στο Ορλάντο. Πώς εγινε αυτο; Τον κατέβασαν από το αεροπλάνο; Η αεροσυνοδός, αφού η μαμά του έδωσε τα χαρτιά, τον ​​άφησε να φύγει μόνος του; Πήδηξε μόνος του στο λάθος αεροπλάνο;»

Η Spirit Airlines ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι «παίρνουμε στα σοβαρά την ασφάλεια και την ευθύνη της μεταφοράς όλων των επιβατών μας και διεξάγουμε εσωτερική έρευνα. Ζητάμε συγγνώμη από την οικογένεια για αυτήν την εμπειρία».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter