ΗΠΑ: «Φωτιά» πήρε το Twitter του Τραμπ τον Νοέμβριο

ΗΠΑ: «Φωτιά» πήρε το Twitter του Τραμπ τον Νοέμβριο

Ο Ντόναλντ Τραμπ ασχολείται… κυρίως με το Twitter από την ημέρα των Προεδρικών Εκλογών μέχρι σήμερα, με τα 2/3 των αναρτήσεών του να κάνουν λόγο για «απάτη» στη διαδικασία που ανέδειξε τον Τζο Μπάιντεν ως τον επόμενο ένοικο του Λευκού Οίκου.

Οι New York Times αναδεικνύουν την «αγάπη» που επιδεικνύει ο Τραμπ στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ιδίως από την 3η Νοεμβρίου και έπειτα, σημειώνοντας ότι στο διάστημα αυτό έχει αναρτήσει περίπου 550 tweets.

Τα περισσότερα εξ αυτών, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, έχουν να κάνουν με τις κατηγορίες του επιτελείου Τραμπ για απάτη αλλά και καταγγελίες για αδιαφάνεια στις Προεδρικές Εκλογές.

Σύμφωνα με τους Times, ο πρόεδρος Τραμπ σχολίασε την αξιοπιστία των εκλογών παραπάνω από 400 φορές στο Twitter από την ημέρα των εκλογών, αν και όπως υπογραμμίζεται, το δημοφιλές social media είχε «μαρκάρει» πολλά από τα «τιτιβίσματά», όσον αφορά τη γνησιότητα των πληροφοριών που αναγράφονταν.

Την ίδια ώρα γίνεται λόγος για τις δημόσιες εμφανίσεις του Ρεπουμπλικανού μεγιστάνα, οι οποίες μετά τις εκλογές έχουν αρχίσει να λιγοστεύουν. Για την ακρίβεια, ο Ντόναλντ Τραμπ χρησιμοποίησε μόλις οκτώ ημέρες για να «γεμίσει» το πρόγραμμά του με επίσημες εμφανίσεις στο διάστημα 4-23 Νοεμβρίου, αν και όπως σημειώνεται, ο ίδιος επισκέφθηκε κανονικά το γκολφ κλαμπ του στη Βιρτζίνια.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter