ΗΠΑ: «Φωτιές» άναψε η συνάντηση του Τραμπ τζούνιορ με Ρωσίδα δικηγόρο πριν τις εκλογές

ΗΠΑ: «Φωτιές» άναψε η συνάντηση του Τραμπ τζούνιορ με Ρωσίδα δικηγόρο πριν τις εκλογές

Δεν υπάρχει τίποτε το ανάρμοστο σε ό,τι αφορά μια συνάντηση που είχε ο μεγαλύτερος γιος του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με μια Ρωσίδα δικηγόρο κατά τη διάρκεια της περυσινής προεκλογικής εκστρατείας, διαβεβαίωσε ο Λευκός Οίκος σήμερα, προσθέτοντας πως η συνομιλία τους ήταν σύντομη και δεν δόθηκε «απολύτως καμία συνέχεια».

«Το μόνο πράγμα που θεωρώ ανάρμοστο όσον αφορά τη συνάντηση είναι ότι άνθρωποι διέρρευσαν πληροφορίες για τη συνάντηση αφού αποκαλύφθηκε οικειοθελώς», ανέφερε η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας Σάρα Χάκαμπι Σάντερς κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων και πρόσθεσε ότι είναι σύνηθες φαινόμενο κατά τη διάρκεια προεκλογικών εκστρατειών να γίνονται τηλεφωνήματα από ανθρώπους που προσφέρουν πληροφορίες.

«Ο Ντον ο νεότερος είχε μια πολύ σύντομη συνάντηση μετά την οποία δεν υπήρξε απολύτως καμιά συνέχεια», επέμεινε η Σάντερς.

Λίγη ώρα νωρίτερα, ο Ντόναλντ Τραμπ ο νεότερος διαβεβαίωσε μέσω Twitter ότι θα μοιραζόταν «ευχαρίστως» τις πληροφορίες που διαθέτει με την Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας εάν αποφασιστεί να κληθεί και να καταθέσει για τη συνάντηση που είχε με τη Ρωσίδα δικηγόρο.

«Ευχαρίστως να συνεργαστώ με την επιτροπή και να μεταφέρω ό,τι γνωρίζω», έγραψε ο γιος του προέδρου των ΗΠΑ στο tweet αυτό, με το οποίο προφανώς σχολίαζε την πρόταση ενός ρεπουμπλικάνου, μέλους της Επιτροπής Πληροφοριών, ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ να κληθεί να καταθέσει.

Ο Τραμπ ο νεότερος πάντως —σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς— προσέλαβε τον δικηγόρο Άλαν Φουτέρφας για να τον εκπροσωπήσει στις έρευνες που σχετίζονται με τη Ρωσία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter