ΗΠΑ: Για τον κίνδυνο ύφεσης προειδοποιεί ο Τζεφ Μπέζος

ΗΠΑ: Για τον κίνδυνο ύφεσης προειδοποιεί ο Τζεφ Μπέζος

Ο ιδρυτής και πρώην διευθύνων σύμβουλος της Amazon, Τζεφ Μπέζος είναι ο τελευταίος υψηλά ιστάμενος παράγοντας της αμερικανικής αγοράς, που προειδοποιεί τους επενδυτές για τον κίνδυνο η αμερικανική οικονομία να περιέλθει σε ύφεση, ακολουθώντας κατά πόδας τις δυσοίωνες εκτιμήσεις τόσο του επικεφαλής της Goldman Sachs, Ντέιβιντ Σάλομον όσο και σειράς αξιωματούχων της αμερικανικής κυβέρνησης και της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (FΕD).

Πιο αναλυτικά, σχολιάζοντας στο Twitter όσα ανέφερε ο Σάλομον στο αμερικανικό δίκτυο CNBC την Τρίτη, αναφορικά με τις προκλήσεις που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στο προσεχές μέλλον οι κολοσσοί της οικονομίας των ΗΠΑ, ο ισχυρός άντρας της Amazon ανέφερε πως οι μέχρι στιγμής ενδείξεις για την πορεία της οικονομίας, οδηγούν στο συμπέρασμα πως θα πρέπει να προετοιμαστούμε για την επερχόμενη κρίση.

«Είναι γεγονός… Οι πιθανότητες σάς υποδεικνύουν να προετοιμαστείτε για να τις δυσκολίες που έρχονται», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Μπέζος, κοινοποιώντας ταυτόχρονα απόσπασμα από τις εκτιμήσεις του Σάλομον.

Υπενθυμίζεται πως ο CEO της Goldman Sachs ανέφερε πως οι ΗΠΑ συγκεντρώνουν ισχυρές πιθανότητες να περάσουν σε ύφεση, κάτι που θα μπορούσε να κάνει πιο δύσκολες τις επενδυτικές και επιχειρηματικές αποφάσεις.

«Πιστεύω ότι είναι καιρός να είμαστε προσεκτικοίκαι νομίζω ότι αν διευθύνεις μια επιχείρηση που βασίζεται στον κίνδυνο, είναι καιρός να σκεφτείς πιο προσεκτικά το πλαίσιο κινδύνου, την όρεξή σου για κινδύνους», είπε ο Σάλομον κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στο CNBC.

Πηγή: New York Post, AFP

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter