ΗΠΑ: Η απάντηση της Μελάνια για τα επεισόδια στο Καπιτώλιο

ΗΠΑ: Η απάντηση της Μελάνια για τα επεισόδια στο Καπιτώλιο

Η Μελάνια Τραμπ αποφάσισε για πρώτη φορά να τοποθετηθεί μετά την εισβολή στο Καπιτώλιο παίρνοντας παράλληλα θέση για την κατάσταση της πανδημίας στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, με δήλωσή της η οποία φιλοξενείται στην ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου και κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ αναφέρει χαρακτηριστικά: «το Έθνος μας πρέπει να θεραπευτεί με πολιτικό τρόπο. Μην κάνετε κανένα λάθος γι ‘αυτό, καταδικάζω απολύτως τη βία που συνέβη στο Καπιτώλιο του Έθνους μας. Η βία δεν είναι ποτέ αποδεκτή», αναφέρει η Μελάνια Τραμπ.

Αναφερόμενη συγκεκριμένα στην κριτική που της ασκήθηκε για την απουσία δημόσιας εμφάνισης μετά τα επεισόδια σημειώνει: «Είμαι απογοητευμένη με αυτό που συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα. Το βρίσκω ντροπιαστικό που γύρω από αυτά τα τραγικά γεγονότα υπήρξαν αλαζονικά κουτσομπολιά, αδικαιολόγητες προσωπικές επιθέσεις και ψευδείς παραπλανητικές κατηγορίες για μένα – από ανθρώπους που θέλουν να είναι σχετικοί και να έχουν ατζέντα. Αυτή τη φορά σημασία έχει αποκλειστικά τη θεραπεία της χώρας μας και των πολιτών της. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για προσωπικό κέρδος».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter