ΗΠΑ: Η Μελάνια και ο Ντόναλντ Τραμπ μετακομίζουν και ψάχνουν σπίτι

ΗΠΑ: Η Μελάνια και ο Ντόναλντ Τραμπ μετακομίζουν και ψάχνουν σπίτι

Ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ φαίνεται ότι αναζητούν να βρουν τη νέα τους κατοικία, μετά την αποχώρησή τους από τον Λευκό Οίκο, στη Φλόριντα, παρότι υπάρχουν οι φήμες που θέλουν το τέως «πρώτο» ζευγάρι των ΗΠΑ να μετακομίζει στο ιδιωτικό κλαμπ που διαθέτει ο Τραμπ στο Mar-a-Lago.

Σύμφωνα με το Page Six που επικαλείται πηγή κοντά στο ζευγάρι «η Μελάνια και ο Ντόναλντ μιλούν με μεσίτες για την αγορά σπιτιού στο Μπαλμ Μπιτς ή κοντά σ’ αυτό, καθώς ο χώρος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαμονή τους στο Mar-a-Lago δεν είναι αρκετά μεγάλος και μπορεί να υπάρξουν προστριβές».

Την περίοδο αυτή το ζευγάρι περνάει της διακοπές τους στο Mar-a-Lago, και σύμφωνα με την ίδια πηγή: «Η Μελάνια διακοσμεί το διαμέρισμά τους… το οποίο διαθέτει ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες, καθιστικά και γραφεία», ενώ σύμφωνα με το περιοδικό People ο χώρος ανακαινίζεται, επεκτείνεται και εκσυγχρονίζεται.

Υπήρξαν αναφορές ότι το Mar-a-Lago δεν μπορεί να είναι η μόνιμη κατοικία του ζευγαριού, λόγω μιας συμφωνίας που έκανε ο Τραμπ πριν από χρόνια για να το μετατρέψει σε ιδιωτικό κλαμπ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter