ΗΠΑ: Η πιο πιστή ροκ ακροάτρια: Πέθανε κι άφησε 10 εκ. δολάρια στον αγαπημένο της ραδιοφωνικό σταθμό

ΗΠΑ: Η πιο πιστή ροκ ακροάτρια: Πέθανε κι άφησε 10 εκ. δολάρια στον αγαπημένο της ραδιοφωνικό σταθμό

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που έκανε μια φανατική ακροάτρια του ραδιοφωνικού σταθμού 90.3 KEXP, στo Seattle των Η.Π.Α. Λίγο πριν πεθάνει, αποφάσισε να αφήσει διαθήκη στον αγαπημένο της σταθμό το ποσό των $10 εκατομμυρίων δολαρίων, σοκάροντας ιδιοκτήτες και παραγωγούς.

Το μικρό όνομα της γυναίκας ήταν Suzanne (τα υπόλοιπα στοιχεία της δεν έχουν δημοσιοποιηθεί), με την διευθύντρια παραγωγής του alternative rock ραδιοφωνικού σταθμού Betsy Troutman να δηλώνει: «Μου είχε πει πως σκόπευε να κάνει κάτι τέτοιο. Ήταν μια νέα κοπέλα και από τις πιο φανατικές ακροάτριες των εκπομπών μας. Όταν με φώναξε η δικηγόρος για να υπογράψω την διαθήκη με έπιασαν τα κλάματα».

Η Troutman ολοκλήρωσε λέγοντας: «Αυτή η δωρεά αλλάζει ολόκληρη την φιλοσοφία μας».

Σύμφωνα με τους Seattle Times, το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων θα δαπανηθεί για επιμορφωτικά προγράμματα γύρω από την μουσική, καθώς και για να βοηθηθούν νέοι καλλιτέχνες και μουσικές δράσεις.

Ο Tom Maya, διευθυντικό στέλεχος του 90.3 KEXP πρόσθεσε: «Αν κατανοήσουμε τι πραγματικά έχει συμβεί, αντιλαμβανόμαστε ότι η Suzanne όχι μόνο δεν έφυγε, αλλά θα βρίσκεται εδώ μαζί μας για πολλά ακόμα χρόνια. Θα προσπαθήσουμε να τιμήσουμε την μνήμη της βοηθώντας νέους καλλιτέχνες».

Πριν από λίγες ημέρες, ο ραδιοφωνικός σταθμός του Seattle εξέπεμψε ειδικό πρόγραμμα με ορισμένες από τις αγαπημένες alternative rock και soul μουσικές της Suzanne, ως ελάχιστο φόρο τιμής.

Πηγή: rockyourlife

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter