ΗΠΑ: Η viral φωτογραφία με πυροσβέστη να διαβάζει σε κοριτσάκι παραμύθι μετά από τροχαίο

ΗΠΑ: Η viral φωτογραφία με πυροσβέστη να διαβάζει σε κοριτσάκι παραμύθι μετά από τροχαίο

Το γύρο του διαδικτύου κάνει μια συγκινητική φωτογραφία που τράβηξε περαστικός στη Μοντάνα των ΗΠΑ. Σε αυτήν, βλέπουμε έναν πυροσβέστη να κάθεται στο οδόστρωμα και να διαβάζει ένα βιβλίο σε ένα μικρό κορίτσι το οποίο είναι τραυματισμένο στο δρόμο.

Το κορίτσι βρίσκεται στο σημείο καθώς, μαζί με τους γονείς του, είχαν ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα και, με αυτό τον τρόπο, ο πυροσβέστης, προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τη μικρή από την ένταση.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις αρχές Οκτωβρίου, όταν η πυροσβεστική υπηρεσία του Billings της αμερικανικής πολιτείας δέχτηκε κλήση για το σοβαρό τροχαίο. Οι άντρες της πυροσβεστικής έσπευσα στο σημείο και, όση ώρα τα συνεργεία και οι γονείς του κοριτσιού συνεννοούνταν με την οδική βοήθεια και τις ασφάλειές τους, ο πυροσβέστης Ryan Benton βρήκε ένα βιβλίο στο υπηρεσιακό όχημα, έβαλε τη μικρή να κάτσει στο πεζοδρόμιο και άρχισε να τής διαβάζει. «Με αυτό τον τρόπο το κορίτσι ηρέμησε και οι γονείς του είχαν τη δυνατότητα να επικεντρωθούν στο να ηρεμήσουν και να ασχοληθούν με τα διαδικαστικά του τραυματικού γεγονότος», δήλωσε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter