ΗΠΑ: Κάλεσμα 100 «αστέρων» στον Μπάιντεν – «Επίλεξε Αφροαμερικανίδα συνυποψήφια»

ΗΠΑ: Κάλεσμα 100 «αστέρων» στον Μπάιντεν – «Επίλεξε Αφροαμερικανίδα συνυποψήφια»

Ανοιχτή επιστολή προς τον υποψήφιο των Δημοκρατικών στις εκλογές του Νοεμβρίου, Τζο Μπάιντεν, έστειλαν 100 διάσημοι Αφροαμερικανοί. «Το να μην επιλέξετε μια μαύρη συνυποψήφια το 2020 σημαίνει ότι θα χάσετε τις εκλογές», γράφουν οι υπογράφοντες, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο αστέρας του NBA Κρις Πολ

«Εδώ και πάρα πολύ καιρό, ζητήσαμε από τις Αφροαμερικανίδες να κάνουν τα πάντα. Να κινητοποιήσουν τα στρατεύματα έως να ρισκάρουν την ζωή τους για το Δημοκρατικό Κόμμα, χωρίς αναγνώριση, ούτε σεβασμό, κρατώντας χαμηλό προφίλ και σίγουρα χωρίς να τις στηρίζουμε αρκετά», γράφουν στην ανοικτή επιστολή, που δημοσίευσαν αμερικανικά ΜΜΕ. 

«Και εμείς, οι Αφροαμερικανοί άνδρες, είμαστε αλληλέγγυοι προς εκείνες», τονίζουν οι υπογράφοντες απευθυνόμενοι στον υποψήφιο των Δημοκρατικών για την προεδρία, ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες το όνομα εκείνης που θα τον συνοδεύσει στις κάλπες εναντίον του Ρεπουμπλικανού Ντόναλντ Τραμπ, την 3η Νοεμβρίου. 

Ο πρώην αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα έχει υποσχεθεί από τον Μάρτιο να επιλέξει μία γυναίκα για συνυποψήφιά του, η οποία θα γίνει, σε περίπτωση νίκη τους, η πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter