ΗΠΑ: Λίγο πριν το κλείσιμο, ήπιε μία μπύρα και άφησε φιλοδώρημα 3.000 δολάρια – «Μοιραστείτε τα, καλή τύχη»

ΗΠΑ: Λίγο πριν το κλείσιμο, ήπιε μία μπύρα και άφησε φιλοδώρημα 3.000 δολάρια – «Μοιραστείτε τα, καλή τύχη»

Μία έκπληξη περίμενε έναν εστιάτορα στο Κλίβελαντ του Οχάιο όταν αποφάσισε να κλείσει εθελοντικά το κατάστημά του, θορυβημένος από τα κρούσματα Covid19 που έχουν καταγραφεί στην περιοχή.

«Ο κορονοϊός είναι εκτός ελέγχου στο Οχάιο και έτσι αποφάσισε να κλείσω εθελοντικά το μαγαζί έως τον Ιανουάριο», είπε στο CNN.

Όπως είπε στο αμερικανικό δίκτυο ο εστιάτορας Brendon Ring, ένας γνωστός πελάτης του μαγαζιού, επισκέφθηκε το μαγαζί και ήπιε μια μπύρα. Αφού ήπιε δύο γουλιές, ζήτησε τον λογαριασμό για να πληρώσει τον λογαριασμό. Και άφησε άφωνο τον ιδιοκτήτη.

«Μπορώ να έχω τον λογαριασμό;» φέρεται να είπε και μόλις έλαβε την απόδειξη στα χέρια του συμπλήρωσε στα tips το υπέρογκο ποσό των 3.000 δολαρίων και του άφησε μία επιταγή.

Στην αρχή ο εστιάτορας πίστεψε πως πρόκειται για λάθος. Έτσι, πλησίασε τον πελάτη και του εξήγησε πως έχει συμπληρώσει 3.000 δολάρια ως φιλοδώρημα. Εκείνος εξήγησε πως το έκανε με τη θέλησή του και φεύγοντας του είπε: «Καλή τύχη παιδιά και θα τα ξαναπούμε όταν ανοίξετε ξανά!»

Πηγή: CNN

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter