ΗΠΑ: Νέα καταδίκη του διάσημου ράπερ R. Kelly για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

ΗΠΑ: Νέα καταδίκη του διάσημου ράπερ R. Kelly για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Επιπλέον έναν χρόνο στη φυλακή θα περάσει ο αμερικανός ράπερ R. Kelly, μετά τη νεότερη τελευταία καταδίκη του για σεξουαλική κακοποίηση εις βάρος ανηλίκων.

Η δίκη ξεκίνησε τον περασμένο μήνα και οι εισαγγελείς τον κατηγορούσαν για βιντεοσκόπηση σεξουαλικών επαφών με ανηλίκους, ενώ περιελάμβανε σημαντικές μαρτυρίες, με την 37χρονη σήμερα βαφτιστήρα του, να ισχυρίζεται ότι ο τραγουδιστής έκανε σεξ μαζί της εκατοντάδες φορές πριν ενηλικιωθεί και η πρώτη τους σεξουαλική επαφή πραγματοποιήθηκε, όταν εκείνη ήταν 14 ετών.

Στον ράπερ είχε ήδη επιβληθεί ποινή 30 ετών τον περασμένο Ιούνιο, αφότου ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης τον έκρινε ένοχο για εκβιασμούς, σεξουαλική εκμετάλλευση και εξώθηση στην πορνεία.

Αρκετούς μήνες αργότερα, ο R. Kelly καταδικάστηκε σε μια δεύτερη ομοσπονδιακή δίκη στο Σικάγο για δελεασμό ανηλίκων για σεξ και παραγωγή παιδικών σεξουαλικών εικόνων. Τώρα έχει λάβει 20ετή φυλάκιση για αυτά τα εγκλήματα, αλλά τα 19 εξ αυτών, θα τα εκτίει ταυτόχρονα με την προηγούμενη ποινή.

Έτσι, εκτιμάται πως εάν ο ράπερ εκδοθεί πλήρως, θα μείνει στη φυλακή μέχρι να κλείσει τα 80 του χρόνια.

Ο Κέλι είναι ένας από τους πιο διάσημους καλλιτέχνες που καταδικάστηκαν για αδικήματα σεξουαλικής φύσεως στη διάρκεια των αποκαλύψεων του κινήματος #MeToo ενάντια στη σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση.

Πηγή: The Hill, CNN

Διαβάστε επίσης:

Σύλληψη-σοκ στις ΗΠΑ: Χειροπέδες στον διάσημο ράπερ R. Kelly για παιδική πορνογραφία και αποπλάνηση ανηλίκου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter